Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КАРМА 77 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207525846
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 18, 2023 15:21
Наименование
КАРМА 77
Транслитерация
KARMA 77
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Костинброд, "Панайот Волов", 5 Виж на картата
Код на икономическа дейност
69.20 - Счетоводни и одиторски дейности; данъчни консултации
Предмет на дейност
Организиране на счетоводно обслужване и съставяне на финансови отчети, консултантски услуги, софтуерна разработка, предоставяне на IТ услуги и консултации на български и чуждестранни клиенти, ... Организиране на счетоводно обслужване и съставяне на финансови отчети, консултантски услуги, софтуерна разработка, предоставяне на IТ услуги и консултации на български и чуждестранни клиенти, проектиране, разработка и поддръжка на софтуерни приложения. Онлайн търговия със стоки и услуги, производство и продажба на хранителни и нехранителни продукти и консерви, търговия на едро и дребно с промишлени и хранителни стоки; стоки за населението; селскостопанско производство; представителство; импорт и експорт; комисионна търговия; посреднически услуги; транспортна дейност; фризьорски и козметични услуги, производство и продажба на облекло, ресторантьорска дейност, реклама, строителство и ремонтни дейности, строителство, рушене и ремонт на сгради, търговия с недвижими имоти, производство извършване на всякаква друга основна, помощна и странична /съответно лицензирана/ незабранена от закона търговска дейност по смисъла на чл.1 от Търговския закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВА ЦВЕТАНОВА СИМЕОНОВА (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИВА ЦВЕТАНОВА СИМЕОНОВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КАРМА 77 ЕООД на латиница "KARMA 77" с ЕИК/ПИК 207525846 е основана на 18 Септември 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Костинброд, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2023-09-18
Регистрация на фирмата

2023-11-28
Промяна предмет на дейност
- Софтуерна разработка, предоставяне на IТ услуги и консултации на български и чуждестранни клиенти, проектиране, разработка и поддръжка на софтуерни приложения. Онлайн търговия със стоки и услуги, производство и продажба на хранителни и нехранителни продукти и консерви, търговия на едро и дребно с промишлени и хранителни стоки; стоки за населението; селскостопанско производство; представителство; импорт и експорт; комисионна търговия; посреднически услуги; транспортна дейност; фризьорски и козметични услуги, производство и продажба на облекло, ресторантьорска дейност, реклама, строителство и ремонтни дейности, строителство, рушене и ремонт на сгради, търговия с недвижими имоти, производство извършване на всякаква друга основна, помощна и странична /съответно лицензирана/ незабранена от закона търговска дейност по смисъла на чл.1 от Търговския закон.
+ Организиране на счетоводно обслужване и съставяне на финансови отчети, консултантски услуги, софтуерна разработка, предоставяне на IТ услуги и консултации на български и чуждестранни клиенти, проектиране, разработка и поддръжка на софтуерни приложения. Онлайн търговия със стоки и услуги, производство и продажба на хранителни и нехранителни продукти и консерви, търговия на едро и дребно с промишлени и хранителни стоки; стоки за населението; селскостопанско производство; представителство; импорт и експорт; комисионна търговия; посреднически услуги; транспортна дейност; фризьорски и козметични услуги, производство и продажба на облекло, ресторантьорска дейност, реклама, строителство и ремонтни дейности, строителство, рушене и ремонт на сгради, търговия с недвижими имоти, производство извършване на всякаква друга основна, помощна и странична /съответно лицензирана/ незабранена от закона търговска дейност по смисъла на чл.1 от Търговския закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма