Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КОНФЛИКТ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207536255
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 27, 2023 17:22
Наименование
КОНФЛИКТ
Транслитерация
CONFLICT LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул. "Детелин Войвода", 47, ет. 4 Виж на картата
Предмет на дейност
Артистична и творческа дейност, създаване, разпространение и опазване на културни ценности, търговия на дребно, рекламна дейност и проучване на пазари, други дейности в областта на културата... Артистична и творческа дейност, създаване, разпространение и опазване на културни ценности, търговия на дребно, рекламна дейност и проучване на пазари, други дейности в областта на културата, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. В случай, че за извършване на определена дейност се изисква лиценз (разрешение), дейността ще се извършва след получаване на конкретния лиценз (разрешение). прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РУМЕН ЙОРДАНОВ ТРОЕВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: РУМЕН ЙОРДАНОВ ТРОЕВ 50.00 лв - 33.33% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЦВЕТАН МАРСЕЛ АПОСТОЛОВ 50.00 лв - 33.33% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: АЛЕКСАНДЪР КРИСТИАНОВ ХРИСТОВ 50.00 лв - 33.33% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
150 лева (150 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КОНФЛИКТ ООД на латиница "CONFLICT LTD" с ЕИК/ПИК 207536255 е основана на 27 Септември 2023 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 150 лева.

Хронология

2023-09-27
Регистрация на фирмата

2023-11-07
Промяна предмет на дейност
- АРТИСТИЧНА И ТВОРЧЕСКА ДЕЙНОСТ; ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО; РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ И ПРОУЧВАНЕ НА ПАЗАРИ; ДРУГИ ДЕЙНОСТИ В ОБЛАСТТА НА КУЛТУРАТА; КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА. АКО ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ОПРЕДЕЛЕНА ДЕЙНОСТ СЕ ИЗИСКВА ЛИЦЕНЗ (РАЗРЕШЕНИЕ), ДЕЙНОСТТА ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА КОНКРЕТНИЯ ЛИЦЕНЗ (РАЗРЕШЕНИЕ).
+ Артистична и творческа дейност, създаване, разпространение и опазване на културни ценности, търговия на дребно, рекламна дейност и проучване на пазари, други дейности в областта на културата, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. В случай, че за извършване на определена дейност се изисква лиценз (разрешение), дейността ще се извършва след получаване на конкретния лиценз (разрешение).

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма