Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МУРА - ДБ - Давид Бузгьов ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
811023905
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1991 година
Наименование
МУРА - ДБ - Давид Бузгьов
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Черна Места Виж на картата
Има 16 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Хотелиерство; ресторантьорство; туристическа дейност в страната и чужбина; импресарска и циркова дейност у нас и чужбина и посредническа такава; таксиметрови, пътнически и товарни превози; инспедик... Хотелиерство; ресторантьорство; туристическа дейност в страната и чужбина; импресарска и циркова дейност у нас и чужбина и посредническа такава; таксиметрови, пътнически и товарни превози; инспедикторска дейност; производство, изкупуване и продажба на селскостопанска дейност от растителен и животински произход; оказионна търговия – вътрешна и външна търговска дейност; внос и износ на суровинни материали и оборудване на собствено производство; автосервиз и мивка; механични игри и забави; изкупуване и продажба на вторични суровини и други; външнотърговска дейност и рибовъдство. прочети още скрии
Физически лица търговци
ДАВИД КАМЕНОВ БУЗГЬОВ (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МУРА - ДБ - Давид Бузгьов ЕТ с ЕИК/ПИК 811023905 е основана на 18 Ноември 2009 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в с. Черна Места.

Хронология

1991
Регистрация на фирмата

2009-11-18
Промяна предмет на дейност
- Хотелиерство; ресторантьорство; туристическа дейност в страната и чужбина; импресарска дейност у нас и чужбина и посредническа такава; таксиметрови, пътнически и товарни превози; инспедикторска дейност; производство, изкупуване и продажба на селскостопанска дейност от растителен и животински произход; оказионна търговия – вътрешна и външна търговска дейност; внос и износ на суровинни материали и оборудване на собствено производство; автосервиз и мивка; механични игри и забави; изкупуване и продажба на вторични суровини и други; външнотърговска дейност и рибовъдство.
+ Хотелиерство; ресторантьорство; туристическа дейност в страната и чужбина; импресарска и циркова дейност у нас и чужбина и посредническа такава; таксиметрови, пътнически и товарни превози; инспедикторска дейност; производство, изкупуване и продажба на селскостопанска дейност от растителен и животински произход; оказионна търговия – вътрешна и външна търговска дейност; внос и износ на суровинни материали и оборудване на собствено производство; автосервиз и мивка; механични игри и забави; изкупуване и продажба на вторични суровини и други; външнотърговска дейност и рибовъдство.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма