Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДИАНОПОЛИС- ТВ - ТАНЯ ВАСИЛЕВА ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
812101164
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1993 година
Наименование
ДИАНОПОЛИС- ТВ - ТАНЯ ВАСИЛЕВА
Транслитерация
DIANAPOLIS - TV - TANIA VASILEVA
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, бл. 16, ет. 14 Виж на картата
Има 305 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
7412 - счетоводни дейности
Предмет на дейност
Външнотърговска дейност и търговия в страната, транспортна дейност в страната и чужбина, производствена дейност и продажба на произведената продукция в страната и чужбина, туристическа дейност, ... Външнотърговска дейност и търговия в страната, транспортна дейност в страната и чужбина, производствена дейност и продажба на произведената продукция в страната и чужбина, туристическа дейност, хотелиерство, ресторантьорство, битови услуги като предприятие, услуги в областта на строителството, информационна и рекламна дейност, лизинг на търговско посредничество и представителство, счетоводни услуги. прочети още скрии
Физически лица търговци
ТАНЯ ИЛИЕВА ВАСИЛЕВА (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДИАНОПОЛИС- ТВ - ТАНЯ ВАСИЛЕВА ЕТ на латиница "DIANAPOLIS - TV - TANIA VASILEVA" с ЕИК/ПИК 812101164 е основана на 12 Юни 2008 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас.

Хронология

1993
Регистрация на фирмата

2008-06-12
Промяна предмет на дейност
- Външнотърговска дейност и търговия в страната, транспортна дейност в страната и чужбина, производствена дейност и продажба на произведената продукция в страната и чужбина, туристическа дейност, хотелиерство, ресторантьорство, битови услуги като предприятие, услуги в областта на строителството, информационна и рекламна дейност, лизинг на търговско посредничество и представителство.
+ Външнотърговска дейност и търговия в страната, транспортна дейност в страната и чужбина, производствена дейност и продажба на произведената продукция в страната и чужбина, туристическа дейност, хотелиерство, ресторантьорство, битови услуги като предприятие, услуги в областта на строителството, информационна и рекламна дейност, лизинг на търговско посредничество и представителство, счетоводни услуги.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма