Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЦАНЕВ - ИНЖ.ИВАН ЦАНЕВ ЕТ

Провери официално
ЕИК/ПИК
814252161
Регистрация по ЗДДС
Да - BG814252161
Дата на регистрация
November 11, 2010 10:45
Наименование
ЦАНЕВ - ИНЖ.ИВАН ЦАНЕВ
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, ул. Г.ИЗМИРЛИЕВ, 12, вх. Б, ет. 3 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
УПРАЖНЯВАНЕ НА СТРОИТЕЛЕН НАДЗОР В ПРОЕКТИРАНЕТО И СТРОИТЕЛСТВОТО, ПРОЕКТИРАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОБЕКТИ; ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА, КОНСУЛТАНТСКА И ИНВЕСТИТОРСКА ДЕЙНОСТИ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕД... УПРАЖНЯВАНЕ НА СТРОИТЕЛЕН НАДЗОР В ПРОЕКТИРАНЕТО И СТРОИТЕЛСТВОТО, ПРОЕКТИРАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОБЕКТИ; ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА, КОНСУЛТАНТСКА И ИНВЕСТИТОРСКА ДЕЙНОСТИ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПРОИЗВОДСТВО, ПОКУПКА И ПРОДАЖБА НА СТОКИ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА И ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ВАЛУТНИ СДЕЛКИ /ПРИ СПАЗВАНЕ НА ВАЛУТНИТЕ РАЗПОРЕДБИ/; ПРЕВОЗНА, ХОТЕЛИЕРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА ДЕЙНОСТИ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА. прочети още скрии
Физически лица търговци
ИВАН ЦАНЕВ ЦАНЕВ (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЦАНЕВ - ИНЖ.ИВАН ЦАНЕВ ЕТ с ЕИК/ПИК 814252161 е основана на 11 Ноември 2010 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Велико Търново.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - November 11, 2010 10:48
Годишен финансов отчет - November 11, 2010 10:48
Годишен финансов отчет - November 11, 2010 10:48

Хронология

2010-11-11
Регистрация на фирмата

2012-03-21
Промяна предмет на дейност
- УПРАЖНЯВАНЕ НА НЕЗАВИСИМ СТРОИТЕЛЕН НАДЗОР В ПРОЕКТИРАНЕТО И СТРОИТЕЛСТВОТО.
+ УПРАЖНЯВАНЕ НА СТРОИТЕЛЕН НАДЗОР В ПРОЕКТИРАНЕТО И СТРОИТЕЛСТВОТО, ПРОЕКТИРАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОБЕКТИ; ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА, КОНСУЛТАНТСКА И ИНВЕСТИТОРСКА ДЕЙНОСТИ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПРОИЗВОДСТВО, ПОКУПКА И ПРОДАЖБА НА СТОКИ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА И ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ВАЛУТНИ СДЕЛКИ /ПРИ СПАЗВАНЕ НА ВАЛУТНИТЕ РАЗПОРЕДБИ/; ПРЕВОЗНА, ХОТЕЛИЕРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА ДЕЙНОСТИ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма