Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Сердика - Севлиево ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
817027757
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
Сердика - Севлиево
Транслитерация
Serdika - Sevlievo OOD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. "Шести септември", 14,, ет. партер Виж на картата
Предмет на дейност
изкупуване и преработка на мляко за производство на млечни продукти, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен и обработен вид; производство на стоки с цел продажба; ... изкупуване и преработка на мляко за производство на млечни продукти, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен и обработен вид; производство на стоки с цел продажба; продажба на стоки собствено производство; външнотърговска и външноикономическа дейност; консултантски услуги; комисионни сделки; търговско представителство; посредничество и агентство на чужди и наши физически и юридически лица; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги; покупка, строеж или нобзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и извършване на други дейности и сделки, посочени в чл. 1, ал. 1 от Търговкия закон, чието извършване е разрешено от закона. Дейностите, за които съгласно българското законодателство се изисква предварително разрешение, лицензия или друг разрешителен акт, ще се осъществяват след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЕТЪР БОРИСОВ ШОЙЛЕВ (свързан с 10 фирми)
Съдружник: "Сердика - 97" АД (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Петър Борисов Шойлев (свързан с 10 фирми)
Капитал размер
9,100 лева (9,100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Сердика - Севлиево ООД на латиница "Serdika - Sevlievo OOD" с ЕИК/ПИК 817027757 е основана на 20 Март 2012 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 9,100 лева.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2010-08-06
Промяна предмет на дейност
- изкупуване и преработка на мляко за производство на млечни продукти, търговска дейност в страната и чужбина.
+ изкупуване и преработка на мляко за производство на млечни продукти, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен и обработен вид; производство на стоки с цел продажба; продажба на стоки собствено производство; външнотърговска и външноикономическа дейност; консултантски услуги; комисионни сделки; търговско представителство; посредничество и агентство на чужди и наши физически и юридически лица; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги; покупка, строеж или нобзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и извършване на други дейности и сделки, посочени в чл. 1, ал. 1 от Търговкия закон, чието извършване е разрешено от закона. Дейностите, за които съгласно българското законодателство се изисква предварително разрешение, лицензия или друг разрешителен акт, ще се осъществяват след получаването му.

2012-07-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Севлиево, 23, вх. А, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. "Шести септември", 14,, ет. партер

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма