Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СИГМА Кооперация

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на November 17, 2015 11:51
ЕИК/ПИК
823075354
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1994 година
Наименование
СИГМА
Правна форма
Кооперация (Кооперация)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, ул. ЮРИЙ ГАГАРИН - УТИНОР 12, бл. 3, вх. А, ет. 3 Виж на картата
Предмет на дейност
Производство и реализация на плетени платове и трикотажни изделия с приоритетно развитие на специализираните дейности и работни места за лица с намалена трудоспособност, относителния дял, на които... Производство и реализация на плетени платове и трикотажни изделия с приоритетно развитие на специализираните дейности и работни места за лица с намалена трудоспособност, относителния дял, на които към работещите и служителите е не по-малко от предвиденото в действащите нормативни актове. прочети още скрии
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СИГМА Кооперация с ЕИК/ПИК 823075354 е основана на 16 Юли 2008 година с правна форма "Кооперация" или на кратко "Кооперация". Седалището на компанията се намира в гр. Перник.

Хронология

1994
Регистрация на фирмата

2014-06-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, ул."Юрий Гагарин", бл. 12, вх. А, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, ул. ЮРИЙ ГАГАРИН - УТИНОР 12, бл. 3, вх. А, ет. 3
Промяна предмет на дейност
- ПPOИЗBOДCTBO И PEAЛИЗAЦИЯ, BHOC И ИЗHOC HA ПPOДУKTИ OT MATEPИAЛHOTO ПPOИЗBOДCTBO, ПPOMИШЛEHOCT, CTPOИTEЛCTBO, CEЛCKO CTOПAHCTBO, TPAHCПOPT, CЪOБЩEHИЯ И OT ИЗBЪH MATEPИAЛHATA CФEPA; ИЗBЪPШBAHE УCЛУГИ HA ФИPMИ И ГPAЖДAHИ; KOMИCИOHHA; ФИHAHCOBO-KPEДИTHA, ЗACTPAXOBATEЛHA-ОСИГУРИТЕЛНА, BЗAИMНO-CПOMAГATEЛHA И BCИЧKИ ДPУГИ ДEЙHOCTИ, HEЗAБPAHEHИ OT ЗAKOHA.
+ Производство и реализация на плетени платове и трикотажни изделия с приоритетно развитие на специализираните дейности и работни места за лица с намалена трудоспособност, относителния дял, на които към работещите и служителите е не по-малко от предвиденото в действащите нормативни актове.

2015-11-17
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма