Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

УНИСОН – КЛАСИК ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
825124818
Регистрация по ЗДДС
Да - BG825124818 от 2022-01-12 на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1992 година
Наименование
УНИСОН – КЛАСИК
Транслитерация
UNISON - CLASSIC Ltd.
Оборот
163,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. ОТЕЦ ПАИСИЙ, 11А Виж на картата
Предмет на дейност
Вътрешна и външна търговска дейност без ограничение на вида и мястото на извършване; хотелиерство; финансово-счетоводни и консултантски услуги; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първ... Вътрешна и външна търговска дейност без ограничение на вида и мястото на извършване; хотелиерство; финансово-счетоводни и консултантски услуги; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; сделки с недвижими имоти, транспортни услуги в страната и чужбина; маркетинг; търговия с потребителски стоки; търговско представителство и посредничество; предприемаческа и маркетингова дейности; както и всякаква друга търговска дейност, незабранена със закон, като дейността ще се осъществява в страната и чужбина, а за такива, подлежащи на лицензиране - след съответното разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ ИВАНОВ ТАКУЧЕВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Георги Иванов Такучев (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
165,000 лева (165,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 163,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма УНИСОН – КЛАСИК ЕООД на латиница "UNISON - CLASSIC Ltd." с ЕИК/ПИК 825124818 е основана на 1 Март 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "УНИСОН - КЛАСИК", но на 19 Октомври 2018 година то бива сменено на сегашното "УНИСОН – КЛАСИК". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 165,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 163,000 лв.

Хронология

1992
Регистрация на фирмата

2011-03-18
Промяна наименование
Името се сменя от УНИСОН - КЛАСИК на ЗАЛОЖНА КЪЩА ДАЛИ
Промяна предмет на дейност
- ПPOИЗBOДCTBO HA AУДИO-BИЗУAЛHИ ПPOДУKTИ И KOHCУMATИBHИ MATEPИAЛИ, ИЗBЪPШBAHE HA CEPBИЗHA И ИHЖEHEPИHГOBA ДEЙHOCT, ИMПPECAPCKA И ПPOДУЦEHTCKA ДEЙHOCT, TЪPГOBИЯ, TЪPГOBCKO ПOCPEДHИЧECTBO И ПPEДCTABИTEЛCTBO B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, BЪHШHOTЪPГOBCKA ДEЙHOCT, ДPУГИ ДEЙHOCTИ OT TЪPГOBCKИ И PEKЛAMEH XAPAKTEP, KOИTO HE CA ЗAБPAHEHИ OT ЗAKOHA.
+ ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ПАРИЧНИ ЗАЕМИ СРЕЩУ ЗАЛОГ НА ДВИЖИМИ ВЕЩИ, СДЕЛКИ С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ И ИЗДЕЛИЯ С И ОТ ТЯХ, СПОРЕД ВАЛУТНИЯ ЗАКОН, КАКТО И ВСЯКАКЪВ ВИД ДРУГИ ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, САМО КОГАТО ТОВА Е НЕОБХОДИМО ВЪВ ВРЪЗКА С ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО НА ДЕЙНОСТТА Й.

2014-06-09
Промяна едноличен собственик на капитала

2018-10-19
Промяна наименование
Името се сменя от ЗАЛОЖНА КЪЩА ДАЛИ на УНИСОН – КЛАСИК
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ПАРИЧНИ ЗАЕМИ СРЕЩУ ЗАЛОГ НА ДВИЖИМИ ВЕЩИ, СДЕЛКИ С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ И ИЗДЕЛИЯ С И ОТ ТЯХ, СПОРЕД ВАЛУТНИЯ ЗАКОН, КАКТО И ВСЯКАКЪВ ВИД ДРУГИ ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, САМО КОГАТО ТОВА Е НЕОБХОДИМО ВЪВ ВРЪЗКА С ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО НА ДЕЙНОСТТА Й.
+ Вътрешна и външна търговска дейност без ограничение на вида и мястото на извършване; хотелиерство; финансово-счетоводни и консултантски услуги; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; сделки с недвижими имоти, транспортни услуги в страната и чужбина; маркетинг; търговия с потребителски стоки; търговско представителство и посредничество; предприемаческа и маркетингова дейности; както и всякаква друга търговска дейност, незабранена със закон, като дейността ще се осъществява в страната и чужбина, а за такива, подлежащи на лицензиране - след съответното разрешение.

2018-12-07
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. ОТЕЦ ПАИСИЙ, 13
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. ОТЕЦ ПАИСИЙ, 11А
Промяна едноличен собственик на капитала

2022-01-12
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG825124818 на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС - Задължителна регистрация

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма