Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СЧЕТОВОДНА КЪЩА - ТОТКА БАРЪМСКА ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
825269888
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1994 година
Наименование
СЧЕТОВОДНА КЪЩА - ТОТКА БАРЪМСКА
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, Централен, ул. Д-Р РАШКО ПЕТРОВ 2 ет.4 ап.4 Виж на картата
Код на икономическа дейност
69.20 - Счетоводни и одиторски дейности; данъчни консултации
Предмет на дейност
Независим финансов одит на финансови отчети на предприятия съгласно Закона за независимия финансов одит, организиране на счетоводно обслужване и съставяне на финансови отчети съгласно Закона за счет... Независим финансов одит на финансови отчети на предприятия съгласно Закона за независимия финансов одит, организиране на счетоводно обслужване и съставяне на финансови отчети съгласно Закона за счетоводството, счетоводни и данъчни консултации, както и извършване на всякакъв вид дейности и услуги незабранена от Закона. прочети още скрии
Физически лица търговци
ТОТКА МИНЕВА БАРЪМСКА (свързан с 5 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СЧЕТОВОДНА КЪЩА - ТОТКА БАРЪМСКА ЕТ с ЕИК/ПИК 825269888 е основана на 27 Февруари 2008 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив.

Хронология

1994
Регистрация на фирмата

2017-04-06
Промяна предмет на дейност
- ОРГАНИЗИРАНЕ НА ДЕЛОВОДСТВО И СЧЕТОВОДНО ОТЧИТАНЕ, СЪСТАВЯНЕ НА ГОДИШНИ, МЕЖДИННИ ДРУГИ ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ В СОТВЕТСТВИЕ СЪС ЗАКОНА ЗА СЧЕТОВОДСТВОТО, ИЗВЪРШВАНЕ НА НЕЗАВИСИМ ОДИТ И ЗАВЕРКА НА ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ ПО СМИСЪЛА НА ЗАКОНА ЗА НЕЗАВИСИМ ФИНАНСОВ ОДИТ, ОДИТОРСКИ И КОНСУЛТАНСКИ УСЛУГИ, КАКТО И ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСЯКАКЪВ ВИД ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ ПОЗВОЛЕНИ В ЧЛЕН 1 ОТ ТЗ И ВСЯКА ДРУГА СТОПАНСКА ДЕЙНОСТ , НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Независим финансов одит на финансови отчети на предприятия съгласно Закона за независимия финансов одит, организиране на счетоводно обслужване и съставяне на финансови отчети съгласно Закона за счетоводството, счетоводни и данъчни консултации, както и извършване на всякакъв вид дейности и услуги незабранена от Закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма