Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КРАМА ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
825393398
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1995 година
Наименование
КРАМА
Транслитерация
KRAMA
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Девин, ул. Първи май, 10 Виж на картата
Предмет на дейност
Външна и вътрешна търговия с хранителни и нехранителни стоки и селскостопанска продукция; комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство, агентство и посред... Външна и вътрешна търговия с хранителни и нехранителни стоки и селскостопанска продукция; комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство, агентство и посредничество в страната и чужбина; производство па хранителни и нехранителни стоки за продажба, хотелиерски, туристически, рекламни, превозни услуги, производство на електроенергия от възобновяеми енергийни източници /след получаване на съответното разрешение за това/, както и всяка друга незабранена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЛАМЕН СИМЕОНОВ ЧАКЪРОВ (свързан с 3 фирми)
Съдружник: РУМЕН КОЛЕВ БИЛЯНОВ (свързан с 4 фирми)
Съдружник: ЯЦЕХ ДРИХТА (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ПЛАМЕН СИМЕОНОВ ЧАКЪРОВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
КРАСИМИР ДИМОВ КОЛЕВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КРАМА ООД на латиница "KRAMA" с ЕИК/ПИК 825393398 е основана на 17 Март 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Девин, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1995
Регистрация на фирмата

2011-03-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Тракия, бл. 134, вх. Г, ет. 7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Девин, ул. Първи май, 10
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ФИНАНСОВО-СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ, ПРОИЗВОДСТВЕНА, ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ И НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ НА ВСЯКАКЪВ ВИД СТОКИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ НОРМАТИВНИ АКТОВЕ ЗА ВНОС-ИЗНОС, ТУРИСТИЧЕСКА, ТРАНСПОРТНА И СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСКА, ИЗДАТЕЛСКА И ВСЯКАКВА ДРУГА СТОПАНСКА ДЕЙНОСТ И УСЛУГИ, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ТЕЗИ, КОИТО СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОН ИЛИ ДРУГ НОРМАТИВЕН АКТ.
+ Външна и вътрешна търговия с хранителни и нехранителни стоки и селскостопанска продукция; комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство, агентство и посредничество в страната и чужбина; производство па хранителни и нехранителни стоки за продажба, хотелиерски, туристически, рекламни, превозни услуги, производство на електроенергия от възобновяеми енергийни източници /след получаване на съответното разрешение за това/, както и всяка друга незабранена от закона дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма