Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЕШКА РУСЕВА ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
826034875
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1993 година
Наименование
ДЕШКА РУСЕВА
Транслитерация
DESHKA RUSEVA
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Разград, ул. "Раковски,, 36, бл. "Приста" Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
5248 - ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО В СПЕЦИАЛИЗИРАНИ МАГАЗИНИ С ДРУГИ СТОКИ
Предмет на дейност
ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА И КОМИСИОННА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И АГЕНТСТВО, ... ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА И КОМИСИОННА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И АГЕНТСТВО, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, ЗВУКО И ВИДЕОЗАПИСИ, ШИВАШКО АТЕЛИЕ, СПОРТНИ И РАЗВЛЕКАТЕЛНИ ИГРИ, ОКАЗИОН, ПРОИЗВОДСТВО НА ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ ЗА ПРОМИШЛЕНО И БИТОВО ПОТРЕБЛЕНИЕ, ТУРОПЕРАТОРСКА ДЕЙНОСТ И СДЕЛКИ, ТЪРГОВИЯ С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ. прочети още скрии
Физически лица търговци
ДЕШКА СИМЕОНОВА РУСЕВА (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЕШКА РУСЕВА ЕТ на латиница "DESHKA RUSEVA" с ЕИК/ПИК 826034875 е основана на 25 Февруари 2009 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Разград.

Хронология

1993
Регистрация на фирмата

2009-02-25
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕША И ВЪНШАН ТЪРГОВИЯ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА И КОМИСИОННА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И АГЕНТСТВО, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, ЗВУКО И ВИДЕОЗАПИСИ, ШИВАШКО АТЕЛИЕ, СПОРТНИ И РАЗВЛЕКАТЕЛНИ ИГРИ, ОКАЗИОН, ПРОИЗВОДСТВО НА ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ ЗА ПРОМИШЛЕНО И БИТОВО ПОТРЕБЛЕНИЕ.
+ ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА И КОМИСИОННА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И АГЕНТСТВО, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, ЗВУКО И ВИДЕОЗАПИСИ, ШИВАШКО АТЕЛИЕ, СПОРТНИ И РАЗВЛЕКАТЕЛНИ ИГРИ, ОКАЗИОН, ПРОИЗВОДСТВО НА ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ ЗА ПРОМИШЛЕНО И БИТОВО ПОТРЕБЛЕНИЕ, ТУРОПЕРАТОРСКА ДЕЙНОСТ И СДЕЛКИ, ТЪРГОВИЯ С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма