Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Е.М.У.-РАЗГРАД ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
826057692
Регистрация по ЗДДС
Да - BG826057692 от 1995-05-09 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1995 година
Наименование
Е.М.У.-РАЗГРАД
Оборот
14,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Разград, ул. СТЕФАН КАРАДЖА, 9 А Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
4120 - Строителство на жилищни и нежилищни сгради
Предмет на дейност
Електромонтажна дейност, проектиране, ел. услуги, производство, изкупуване, преработка и продажба в страната и чужбина на всякакъв вид растителна и животинска продукция и продуктите от нея... Електромонтажна дейност, проектиране, ел. услуги, производство, изкупуване, преработка и продажба в страната и чужбина на всякакъв вид растителна и животинска продукция и продуктите от нея, на всякакъв вид промишлени и непромишлени стоки в страната и чужбина, реекспорт, лизингова, комисионна, складова дейност, бартерни сделки, търговско представителство и посредничество, хотелиерство и ресторантьорство, разкриване на частни училища, вътрешен и международен туризъм, транспортна дейност в страната и чужбина с всякакъв вид транспорт, строително-монтажна цейност, шев и кройка, производство, изкупуване, преработка и продажба на алкохолни и безалкохолни напитки, търговия с петролни продукти, производство, продажба, търговия, внос, износ на хлебни, тестени, сухи и сиропирани сладкарски изделия, организиране на сватбени, семейни, фирмени и детски тържества, аксесоари и декорации за гях, организране на кетъринг, счетоводни, консултантски, информационни услуги. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЦАНКО ИВАНОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 3601 фирми)
Съдружник: ЦВЕТАНКА ЦОНЕВА ЦОНЕВА 1,000.00 лв - 20.00% дял (свързан с 3600 фирми)
Съдружник: МИЛЕН ЦАНКОВ ИВАНОВ 2,000.00 лв - 40.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЦАНКО ИВАНОВ ГЕОРГИЕВ 2,000.00 лв - 40.00% дял (свързан с 3601 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 14,000 -6.67% - -
2020 15,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Е.М.У.-РАЗГРАД ООД с ЕИК/ПИК 826057692 е основана на 29 Декември 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Разград, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 14,000 лв.

Хронология

1995
Регистрация на фирмата

1995-05-09
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG826057692 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2018-11-30
Промяна предмет на дейност
- ЕЛЕКТРОМАНТАЖНА ДЕЙНОСТ, ПРОЕКТИРАНЕ, ЕЛ. УСЛУГИ,ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ПРОДАЖБА В СТРАНАТА ИЧУЖБИНА НА ВСЯКАКЪВ ВИД РАСТИТЕЛНА И ЖИВАТИНСКА ПРОДУКЦИЯ ИПРОДУКТИТЕ ОТ НЕЯ, НА ВСЯКАКЪВ ВИД ПРОМИШЛЕНИ И НЕПРОМИШЛЕНИСТОКИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, РЕЕКСПОРТ, ЛИЗИНГОВА, КОМИСИОННА,СКЛАДОВА ДЕЙНОСТ, БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО ИПОСРЕДНИЧЕСТВО, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, РАЗКРИВАНЕ НАЧАСТНИ УЧИЛИЩА, ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ, ТРАНСПОРТНАДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА С ВСЯКАКЪВ ВИД ТРАНСПОРТ,СТРОИТЕЛНО - МОНТАЖНА ДЕЙНОСТ, ШЕВ И КРОЙКА, ПРОИЗВОДСТВО,ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ПРОДАЖБА НА АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКАХОЛНИ НАПИТКИ,ТЪРГОВИЯ С ПЕТРОЛНИ ПРОДУКТИ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Електромонтажна дейност, проектиране, ел. услуги, производство, изкупуване, преработка и продажба в страната и чужбина на всякакъв вид растителна и животинска продукция и продуктите от нея, на всякакъв вид промишлени и непромишлени стоки в страната и чужбина, реекспорт, лизингова, комисионна, складова дейност, бартерни сделки, търговско представителство и посредничество, хотелиерство и ресторантьорство, разкриване на частни училища, вътрешен и международен туризъм, транспортна дейност в страната и чужбина с всякакъв вид транспорт, строително-монтажна цейност, шев и кройка, производство, изкупуване, преработка и продажба на алкохолни и безалкохолни напитки, търговия с петролни продукти, производство, продажба, търговия, внос, износ на хлебни, тестени, сухи и сиропирани сладкарски изделия, организиране на сватбени, семейни, фирмени и детски тържества, аксесоари и декорации за гях, организране на кетъринг, счетоводни, консултантски, информационни услуги.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма