Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БУЛТЕХНИКА ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на July 4, 2012 14:34
ЕИК/ПИК
829116078
Регистрация по ЗДДС
Да - BG829116078 от 2000-10-11 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
БУЛТЕХНИКА
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. Пирински проход, 43 Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство, преработка и обработка на всякакъв вид стоки, незабранени от законодателството с цел продажбата им в страната и в чужбина. Транспортни услуги на граждани, фирми и организации в стр... Производство, преработка и обработка на всякакъв вид стоки, незабранени от законодателството с цел продажбата им в страната и в чужбина. Транспортни услуги на граждани, фирми и организации в страната и в чужбина. Вътрешна и външна търговия с всякакъв вид стоки, незабранени от законодателството. Представителство и посредничество на наши и чужди фирми в страната и чужбина. Счетоводни, финансови, лизингови и консултантски услуги, извършвани по търговски начин. Валутно-финансови операции, организиране и експлоатация на бюра за обмен на валута, покупка на ценни книжа с цел продажбата им по ред и условия, установени от законодателството. Организиране на хазартни игри по ред и условия, установени в законодателството. Комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество. Покупко-продажба на ловно/гладкоцевно/, ловно/нарезно/, късо и дълго огнестрелно оръжие с антикварна стойност и индивидуални средства за защита, както и боеприпаси и принадлежности за посочените по-горе видове оръжия, по ред и условия, установени в законодателството, след получаване на необходимите разрешения. Разкриване и експлоатация на сервиз за ремонт на оръжие, на стрелкови полигон и организация на стрелкова подготовка по ред и условия, установени в законодателството. Охрана на лица и обекти след получаване на съответните разрешения. Разкриване на щанд за оръжие и щанд за употребявано оръжие и посредничество при продажбата му чрез специализираните органи на МВР. Покупко-продажба на специализирана микроелектронна техника и апаратура по ред и условия, установени в законодателството. Хотелиерство /в специално построени за целта сгради/, ресторантьорство, кафе-аперитив, бар и други дейности от областта на общественото хранене, незабранени от законодателството, извършвани по търговски начин. Туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска и други подобни дейности, издателска и печатарска дейност, сделки с интелектуална собственост. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажбата им. Дружеството ще извършва и всякакъв друг вид стопански дейности, незабранени от законодателството, по търговски начин в страната и чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Десислава Сидерова Иванова (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Десислава Сидерова Иванова 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Иван Илиев Иванов 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДЕСИСЛАВА СИДЕРОВА ИВАНОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БУЛТЕХНИКА ЕООД с ЕИК/ПИК 829116078 е основана на 4 Септември 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2000-10-11
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG829116078 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2005
Регистрация на фирмата

2009-09-04
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Производство, преработка и обработка на всякакъв вид стоки, незабранени от законодателството с цел продажбата им в страната и в чужбина. Транспортни услуги на граждани, фирми и организации в страната и в чужбина. Вътрешна и външна търговия с всякакъв вид стоки, незабранени от законодателството. Представителство и посредничество на наши и чужди фирми в страната и чужбина. Счетоводни, финансови, лизингови и консултантски услуги, извършвани по търговски начин. Валутно-финансови операции, организиране и експлоатация на бюра за обмен на валута, покупка на ценни книжа с цел продажбата им по ред и условия, установени от законодателството. Организиране на хазартни игри по ред и условия, установени в законодателството. Комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество. Покупко-продажба на ловно/гладкоцевно/, ловно/нарезно/, късо и дълго огнестрелно оръжие, спортно, газово и оръжие с антикварна стойност и индивидуални средства за защита, както и боеприпаси и принадлежности за посочените по-горе видове оръжия, по ред и условия, установени в законодателството, след получаване на необходимите разрешения. Разкриване и експлоатация на сервиз за ремонт на оръжие, на стрелкови полигон и организация на стрелкова подготовка по ред и условия, установени в законодателството. Охрана на лица и обекти след получаване на съответните разрешения. Разкриване на гардероб за оръжие и щанд за употребявано оръжие и посредничество при продажбата му чрез специализираните органи на МВР. Покупко-продажба на специализирана микроелектронна техника и апаратура по ред и условия, установени в законодателството. Хотелиерство /в специално построени за целта сгради/, ресторантьорство, кафе-аперитив, бар и други дейности от областта на общественото хранене, незабранени от законодателството, извършвани по търговски начин. Туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска и други подобни дейности, издателска и печатарска дейност, сделки с интелектуална собственост. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажбата им. Дружеството ще извършва и всякакъв друг вид стопански дейности, незабранени от законодателството, по търговски начин в страната и чужбина.
+ Производство, преработка и обработка на всякакъв вид стоки, незабранени от законодателството с цел продажбата им в страната и в чужбина. Транспортни услуги на граждани, фирми и организации в страната и в чужбина. Вътрешна и външна търговия с всякакъв вид стоки, незабранени от законодателството. Представителство и посредничество на наши и чужди фирми в страната и чужбина. Счетоводни, финансови, лизингови и консултантски услуги, извършвани по търговски начин. Валутно-финансови операции, организиране и експлоатация на бюра за обмен на валута, покупка на ценни книжа с цел продажбата им по ред и условия, установени от законодателството. Организиране на хазартни игри по ред и условия, установени в законодателството. Комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество. Покупко-продажба на ловно/гладкоцевно/, ловно/нарезно/, късо и дълго огнестрелно оръжие с антикварна стойност и индивидуални средства за защита, както и боеприпаси и принадлежности за посочените по-горе видове оръжия, по ред и условия, установени в законодателството, след получаване на необходимите разрешения. Разкриване и експлоатация на сервиз за ремонт на оръжие, на стрелкови полигон и организация на стрелкова подготовка по ред и условия, установени в законодателството. Охрана на лица и обекти след получаване на съответните разрешения. Разкриване на щанд за оръжие и щанд за употребявано оръжие и посредничество при продажбата му чрез специализираните органи на МВР. Покупко-продажба на специализирана микроелектронна техника и апаратура по ред и условия, установени в законодателството. Хотелиерство /в специално построени за целта сгради/, ресторантьорство, кафе-аперитив, бар и други дейности от областта на общественото хранене, незабранени от законодателството, извършвани по търговски начин. Туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска и други подобни дейности, издателска и печатарска дейност, сделки с интелектуална собственост. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажбата им. Дружеството ще извършва и всякакъв друг вид стопански дейности, незабранени от законодателството, по търговски начин в страната и чужбина.

2012-07-04
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма