Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

САЛВЕЛИНУС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
830139234
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2003 година
Наименование
САЛВЕЛИНУС
Транслитерация
SALVELINUS
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Доспат, ул. "Тракия", 48, Рибно стопанство Виж на картата
Код на икономическа дейност
03.22 - Развъждане и отглеждане на риба и други водни организми в сладководни басейни
Предмет на дейност
Отглеждане и развъждане на риба за консумация, стерилни и нестерилни риби, обработка, преработка и всякаква последваща промяна на отгледаната продукция, покупка на стоки с цел продажба в първо... Отглеждане и развъждане на риба за консумация, стерилни и нестерилни риби, обработка, преработка и всякаква последваща промяна на отгледаната продукция, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, спедиционни и превозни сделки, складови и лицензионни сделки и сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги, както и всякаква друга търговска дейност, за която няма законова забрана. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАЛЕРИ ДИМИТРОВ БАРОНОВ (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
"Рея" ООД (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
8,350 лева (8,350 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма САЛВЕЛИНУС ЕООД на латиница "SALVELINUS" с ЕИК/ПИК 830139234 е основана на 21 Август 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Доспат, а началният внесен капитал е в размер на 8,350 лева.

Хронология

2003
Регистрация на фирмата

2019-02-05
Промяна предмет на дейност
- ПPOИЗBOДCTBO HA XAЙBEP, ЗAPИБИTEЛEH MATEPИAЛ, PИБA ЗA KOHCУMAЦИЯ, CTEPИЛHИ И HECTEPИЛHИ PИБИ И MECHИ KOHCEPBИ, TЪPГOBCKA ДEЙHOCT B CTPAHATA И ЧУЖБИHA.
+ Отглеждане и развъждане на риба за консумация, стерилни и нестерилни риби, обработка, преработка и всякаква последваща промяна на отгледаната продукция, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, спедиционни и превозни сделки, складови и лицензионни сделки и сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги, както и всякаква друга търговска дейност, за която няма законова забрана.

2019-04-11
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма