Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СЕВДАЛИН ПРОФИРОВ ЕТ

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на January 15, 2019 14:57
ЕИК/ПИК
830142209
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1992 година
Наименование
СЕВДАЛИН ПРОФИРОВ
Транслитерация
SEVDALIN PROFIROV
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Златоград, Васил Левски, 47 Виж на картата
Код на икономическа дейност
6021 - Транспорт - автобус
Предмет на дейност
ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПОКУПКА НА ЦЕННИ КНИГИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИО... ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПОКУПКА НА ЦЕННИ КНИГИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ВАЛУТНИ СДЕЛКИ, ПРЕВОЗНА, ХОТЕЛИЕРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА, ПРОГРАМНА, ИМПРЕСАРСКА ИЛИ ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ДРУГИ УСЛУГИ, ВИДЕО И ЗВУКО ЗАПИСИ КАКТО И ДРУГИ ПОДОБНИ ДЕЙНОСТИ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА.ТЪРГОВЕЦЪТ ЩЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ДЕЙНОСТТА СИ В ДЕЙНОСТТА И ЧУЖБИНА. прочети още скрии
Физически лица търговци
СЕВДАЛИН ЗАРКОВ ПРОФИРОВ (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СЕВДАЛИН ПРОФИРОВ ЕТ на латиница "SEVDALIN PROFIROV" с ЕИК/ПИК 830142209 е основана на 23 Април 2009 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Златоград.

Хронология

1992
Регистрация на фирмата

2011-04-30
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Златоград, НИКОЛА ВАПЦАРОВ, бл. 3, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Златоград, Васил Левски, 47

2019-01-15
Заличен търговец
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПОКУПКА НА ЦЕННИ КНИГИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ВАЛУТНИ СДЕЛКИ, ПРЕВОЗНА, ХОТЕЛИЕРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА, ПРОГРАМНА, ИМПРЕСАРСКА ИЛИ ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ДРУГИ УСЛУГИ, ВИДЕО И ЗВУКО ЗАПИСИ КАКТО И ДРУГИ ПОДОБНИ ДЕЙНОСТИ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА.ТЪРГОВЕЦЪТ ЩЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ДЕЙНОСТТА СИ В ДЕЙНОСТТА И ЧУЖБИНА.
+ ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПОКУПКА НА ЦЕННИ КНИГИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ВАЛУТНИ СДЕЛКИ, ПРЕВОЗНА, ХОТЕЛИЕРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА, ПРОГРАМНА, ИМПРЕСАРСКА ИЛИ ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ДРУГИ УСЛУГИ, ВИДЕО И ЗВУКО ЗАПИСИ КАКТО И ДРУГИ ПОДОБНИ ДЕЙНОСТИ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА.ТЪРГОВЕЦЪТ ЩЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ДЕЙНОСТТА СИ В ДЕЙНОСТТА И ЧУЖБИНА.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма