Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АДН ЛЕГАЛ СЪРВИСИС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
831075813
Регистрация по ЗДДС
Да - BG831075813 от 2007-11-05 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
1993 година
Наименование
АДН ЛЕГАЛ СЪРВИСИС
Транслитерация
ADN LEGAL SERVICES
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, Възраждане, бул. ХРИСТО БОТЕВ, 59, ет. 4 Виж на картата
Има 24 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
7411 - юридически услуги
Предмет на дейност
Консултантска дейност, в това число консултации по търговско, финансово, трудово, патентно и авторско право, както и консултации по данъчно облагане и при извършване на чуждестранни инвестиц... Консултантска дейност, в това число консултации по търговско, финансово, трудово, патентно и авторско право, както и консултации по данъчно облагане и при извършване на чуждестранни инвестиции, правно и административно обслужване, изготвяне на правни анализи и проекти, участие и управление на дружества, управление и търговия с недвежими имоти, търговско представителство и посредничество, преводаческа дейност, включително извършване на преводи от български език на чужди езици и от чужди езици на български език и всички други дейности, позволени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЮЛИАНА МИТЕВА МИТЕВА-ПЕШЕВА (свързан с 7 фирми)
Управител: ЮЛИАНА МИТЕВА МИТЕВА-ПЕШЕВА (свързан с 7 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЮЛИАН МИЛКОВ ЛАМБОВСКИ (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АДН ЛЕГАЛ СЪРВИСИС ЕООД на латиница "ADN LEGAL SERVICES" с ЕИК/ПИК 831075813 е основана на 5 Март 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1993
Регистрация на фирмата

2007-11-05
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG831075813 на основание друго от ЗДДС

2008-03-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, Средец, ул. Г. С. РАКОВСКИ, 191, вх. Б, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, Възраждане, бул. ХРИСТО БОТЕВ, 59, ет. 4
Промяна предмет на дейност
- KOHCУЛTAHTCKA ДEЙHOCT, B TOBA ЧИCЛO KOHCУЛTAЦИИ ПO TЬPГOBCKO, ФИHAHCOBO, TPУДOBO, ПATEHTHO И ABTOPCKO ПPABO, KAKTO И KOHCУЛTAЦИИ ПO ДAHЬЧHO OБЛAГAHE И ПPИ ИЗBЬPШBAHE HA ЧУЖДECTPAHHИ ИHBECTИЦИИ, ПPABHO И AДMИHИCTPATИBHO OБCЛУЖBAHE, ИЗГOTBЯHE HA ПPABHИ AHAЛИЗИ И ПPOEKTИ, УЧACTИE И УПPABЛEHИE HA ДPУЖECTBA, УПPABЛEHИE И TЬPГOBИЯ C HEДBИЖИMИ ИMOTИ, TЬPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO И ПOCPEДHИЧECTBO И BCИЧKИ ДPУГИ ДEЙHOCTИ, ПOЗBOЛEHИ OT ЗAKOHA.
+ Консултантска дейност, в това число консултации по търговско, финансово, трудово, патентно и авторско право, както и консултации по данъчно облагане и при извършване на чуждестранни инвестиции, правно и административно обслужване, изготвяне на правни анализи и проекти, участие и управление на дружества, управление и търговия с недвежими имоти, търговско представителство и посредничество, преводаческа дейност, включително извършване на преводи от български език на чужди езици и от чужди езици на български език и всички други дейности, позволени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма