Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НОВА МАКЕДОНИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
831122654
Регистрация по ЗДДС
Да - BG831122654 от 2008-01-23 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1993 година
Наименование
НОВА МАКЕДОНИЯ
Транслитерация
NOVA MACEDONIA Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Кюстендил, ул. Неофит Рилски, 4, ет. 2 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; експертни и консултантски услуги, търговско представителство и т... покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; експертни и консултантски услуги, търговско представителство и търговско посредничество; комисионни, рекламни, информационни и лизингови сделки; сделки с обекти на интелектуалната собственост; ресторантьорство; хотелиерство; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и; всяка друга търговска дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЯНА КРАСИМИРОВА РУЕВА МАДЕЙ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
КРАСИМИР ПЕТКОВ РУЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НОВА МАКЕДОНИЯ ЕООД на латиница "NOVA MACEDONIA Ltd." с ЕИК/ПИК 831122654 е основана на 18 Май 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БРИК-25", но на 19 Януари 2023 година то бива сменено на сегашното "НОВА МАКЕДОНИЯ". Седалището на компанията се намира в гр. Кюстендил, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1993
Регистрация на фирмата

2008-01-23
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG831122654 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2023-01-19
Промяна наименование
Името се сменя от БРИК-25 на НОВА МАКЕДОНИЯ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. ИВАН АСЕН II, 63
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Кюстендил, ул. Неофит Рилски, 4, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- TЪPГOBИЯ HA EДPO И ДPEБHO-BHOC И ИЗHOC, MAPKETИHГ, PEKЛAMA, БAPTEPHИ, PEEKCПOPTHИ, ЛИЗИHГOBИ И ДPУГИ OПEPAЦИИ CBЪPЗAHИ C EKCПOPTA И ИMПOPTA HA CTOKИ И УCЛУГИ, ПOCPEДHИЧECTBO, KOMИCИOHEPCTBO, AГEHTCTBO И PAЗKPИBAHE HA ПPEДCTABИTEЛCTBA И БЮPA B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, ПPOИЗBOДCTBO, ИЗKУПУBAHE И ПPEPAБOTBAHE HA ПPOMИШЛEHA И CEЛCKOCTOПAHCKA ПPOДУKЦИЯ, ПPOИЗBOДCTBO И PEMOHT HA УPEДИ, EЛEKTPOHИKA И CTOKИ ЗA БИTA HA HACEЛEHИETO, ПPOEKTИPAHE, CTPOИTEЛCTBO И PEMOHT, XOTEЛИEPCTBO, PECTOPAHTCKA И PEXAБИЛИTATOPCKA ДEЙHOCT, TPAHCПOPTHИ, ABTOPEMOHTHИ, CПEДИTOPCKИ, TУPИCTИЧECKИ И ДPУГИ БИTOBИ УCЛУГИ ЗA HACEЛEHИETO, EKCПЛOATAЦИЯ HA CПOPTHИ, ЗAБABHИ И EЛEKTPOHHИ ИГPИ /БEЗ XAЗAPT/, OCЪЩECTBЯBAHE И HA ДPУГИ ДEЙHOCTИ, KOИTO HE CA ЗAБPAHEHИ CЪC ЗAKOH.
+ покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; експертни и консултантски услуги, търговско представителство и търговско посредничество; комисионни, рекламни, информационни и лизингови сделки; сделки с обекти на интелектуалната собственост; ресторантьорство; хотелиерство; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и; всяка друга търговска дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма