Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Милинов - Любомир Милинов ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
831451525
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1993 година
Наименование
Милинов - Любомир Милинов
Транслитерация
MILLINOV-Lyubomir Millinov
Оборот
6,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Лозица, Г. С. Раковски, 1 Виж на картата
Код на икономическа дейност
01.50 - Комбинирано растениевъдно-животновъдно стопанство
Предмет на дейност
Производство, преработка и търговия с растителни и животинскипродукти и стоки. Хотелиерство, ресторантьорство, реклама и дизайн. Производство и търговия на алкохолни напитки. Консултантски услуг... Производство, преработка и търговия с растителни и животинскипродукти и стоки. Хотелиерство, ресторантьорство, реклама и дизайн. Производство и търговия на алкохолни напитки. Консултантски услуги във външнотърговски и вътрешнотърговски дейности, митническо представителство и електронно деклариране.Вътрешен и междонароден транспорт и логистика. Извършване на всички видове услуги и дейности незабранени със закон. прочети още скрии
Физически лица търговци
Любомир Димитров Милинов (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 6,000 20% - -
2020 5,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Милинов - Любомир Милинов ЕТ на латиница "MILLINOV-Lyubomir Millinov" с ЕИК/ПИК 831451525 е основана на 23 Февруари 2010 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в с. Лозица.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 6,000 лв.

Хронология

1993
Регистрация на фирмата

2010-02-24
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, бл. 21, вх. Д
+ БЪЛГАРИЯ, с. Лозица, Г. С. Раковски, 1
Промяна предмет на дейност
- Търговия с всички незабранени със закон стоки и материали, търговия с произведения на селското стопанство, леката, хранително-вкусовата, химическата, електротехническа, козметична, парфюмерийна, машиностроителната и други видове промишлености, внос, износ, реекспорт, бартер, туризъм, таксиметров транспорт, разкриване на магазинна мрежа за покупко-продажба на всички видове стоки и материали, незабранени от закона,извършване на всички видове услуги идейности незабранени със закон.
+ Производство, преработка и търговия с растителни и животинскипродукти и стоки. Хотелиерство, ресторантьорство, реклама и дизайн. Производство и търговия на алкохолни напитки. Консултантски услуги във външнотърговски и вътрешнотърговски дейности,митническо представителство и електронно деклариране.Вътрешен и междонароден транспорт и логистика. Извършване на всички видове услуги и дейности незабранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма