Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Парт про ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
831462742
Регистрация по ЗДДС
Да - BG831462742 от 2015-05-04 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
1993 година
Наименование
Парт про
Транслитерация
Part pro Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, ул.Павел Красов, 24, вх. магазин № 1 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, вътрешна и външна търговия, търговско представителс... покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, вътрешна и външна търговия, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, покупко – продажба и отдаване под наем на строителна и аграрна техника, търговия с резервни части и консумативи, сервизна дейност, транспортни услуги в страната и чужбина, рекламна дейност, както и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЦВЕТОЗАР ТРИФОНОВ ТРИФОНОВ (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: АНГЕЛ ТОДОРОВ ГЪРДЖЕЛИЙСКИ 1,700.00 лв - 33.33% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МИХАИЛ АНГЕЛОВ ГЪРДЖЕЛИЙСКИ 3,400.00 лв - 66.67% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЦВЕТОЗАР ТРИФОНОВ ТРИФОНОВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,100 лева (5,100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Парт про ЕООД на латиница "Part pro Ltd" с ЕИК/ПИК 831462742 е основана на 2 Ноември 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СИМСТАРТ", но на 27 Май 2015 година то бива сменено на сегашното "Парт про". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,100 лева.

Хронология

1993
Регистрация на фирмата

2011-04-12
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2015-05-04
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG831462742 на основание друго от ЗДДС

2015-05-27
Промяна наименование
Името се сменя от СИМСТАРТ на Парт про
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, ж.к. МЛАДОСТ 1 бл. 50 вх.6 ет.6 ап.130
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, ул.Павел Красов, 24, вх. магазин № 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПPOИЗBOДCTBO, ПPEPAБOTKA И PEAЛИЗAЦИЯ HA XPAHИTEЛHИ ПPOДУKTИ, BЪTPEШHA И BЪHШHA TЪPГOBИЯ HA EДPO И HA ДPEБHO CЬC CTOKИ ЗA БИTA, ЛEKATA И XPAHИTEЛHO-BKУCOBATA ПPOMИШЛEHOCT, ИHДУCTPИЯTA И CEЛCKOTO CTOПAHCTBO, BHOC HA MAШИHИ, CЪOPЬЖEHИЯ, ДETAЙЛИ, ШEФMOHTAЖ И CEPBИЗ B OБЛACTTA HA XPAHИTEЛHO-BKУCOBATA ПPOMИШЛEHOCT, ИЗГPAЖДAHE, PEKOHCTPУKЦИЯ, MOДEPHИЗAЦИЯ И EKCПЛOATAЦИЯ HA BИCOKOEФEKTИBHИ, EKOЛOГИЧHO ЧИCTИ И EHEPГOCПECTЯBAЩИ TEXHOЛOГИИ И KOMПЛEKCHИ OБEKTИ ЗA ПPOИЗBOДCTBOTO HA XЛЯБ, XЛEБHИ И CЛAДKAPCKИ ИЗДEЛИЯ, MAHДPИ, KOЛБACAPHИЦИ И ДPУГИ, ФИHAHCИPAHE И EKCПЛOATAЦИЯ HA CTOИПAHCKИ OБEKTИ, ЗABEДEHИЯ ЗA OБЩECTBEHO XPAHEHE, MAГAЗИHИ, PECTOPAHTИ, XOTEЛИ И BAKAHЦИOHHИ CEЛИЩA, ПPEBOЗИ HA ПЪTHИЦИ И TOBAPИ, TУPИCTИЧECKA ДEЙHOCT B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, TЪГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO, ПOCPEДHИЧECTBO И AГEHTCTBO B CTPAHATA И ЧУЖБИHA И BCЯKA ДPУГA CTOПAHCKA ДEЙHOCT, ЗA KOЯTO HЯMA ЗAKOHOBA ЗAБPAHA.
+ покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, вътрешна и външна търговия, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, покупко – продажба и отдаване под наем на строителна и аграрна техника, търговия с резервни части и консумативи, сервизна дейност, транспортни услуги в страната и чужбина, рекламна дейност, както и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му.

2015-12-03
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма