Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АССО ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
831632582
Регистрация по ЗДДС
Да - BG831632582 от 1995-07-12 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1994 година
Наименование
АССО
Транслитерация
ASSO
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул."Рикардо Вакарини", бл. 1, вх. А, ет. 7, ат.6 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
71.11 - Архитектурни дейности
Предмет на дейност
Дизайн, проектантска, инженерингова, строително-монтажна и строително-ремонтна дейност и свързаните с това услуги; производство и реализация на мебели и елементи за обзавеждане на офиси, търго... Дизайн, проектантска, инженерингова, строително-монтажна и строително-ремонтна дейност и свързаните с това услуги; производство и реализация на мебели и елементи за обзавеждане на офиси, търговски обекти и мебели за дома; вътрешнотърговска и външно-икономическа дейност, представителство, посредничество, комисионерство, лизинг, маркетинг, както и осъществяване на други дейности, за които няма изрична забрана със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Антоанета Калчева Кумпилова (свързан с 3 фирми)
Съдружник: Христо Асенов Кумпилов 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Антоанета Калчева Кумпилова 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АССО ООД на латиница "ASSO" с ЕИК/ПИК 831632582 е основана на 3 Септември 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1994
Регистрация на фирмата

1995-07-12
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG831632582 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2008-09-03
Промяна предмет на дейност
- Дизайн, проектантск и инженерингова дейност; производство и реализация на мебели и елементи за обзавеждане на офиси, търговски обекти и мебели за дома
+ ВНОС, ИЗНОС, РЕАЛИЗАЦИЯ И РЕЕКСПОРТ НА ИТАЛИАНСКИ И ДРУГИ ЧУЖДИ МЕБЕЛИ, ВНОС, ИЗНОС НА ДЕТАЙЛИ ЗА МЕБЕЛИ, КОМПОЗИРАНЕ, СГЛОБЯВАНЕ, МОНТИРАНЕ НА ТАКИВА МЕБЕЛИ, ИЗНОС В ТРЕТИ СТРАНИ НА МЕБЕЛИ, ТЪРГОВИЯ С МЕБЕЛИ И ОБЗАВЕЖДАНЕ И ОБОРУДВАНЕ НА ОФИСИ, ВНОС, РЕАЛИЗАЦИЯ И РЕЕКСПОРТ НА БОИ, ЛАКОВЕ И ДРУГИ СТОКИ ЗА СТРОИТЕЛСТВОТО, ВНОС И ИЗГРАЖДАНЕ НА КАМИНИ, МЕБЕЛЕН ДИЗАЙН, СТАНДАРТНО И НЕСТАНДАРТНО ОБЗАВЕЖДАНЕ, ПРОЕКТИРАНЕ, СТРОИТЕЛСТВО, ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.

2008-10-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул."Арсеналски", 31
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул."Никола Козлев", 5

2013-10-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул."Никола Козлев", 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул."Рикардо Вакарини", бл. 1, вх. А, ет. 7, ат.6
Промяна предмет на дейност
- ВНОС, ИЗНОС, РЕАЛИЗАЦИЯ И РЕЕКСПОРТ НА ИТАЛИАНСКИ И ДРУГИ ЧУЖДИ МЕБЕЛИ, ВНОС, ИЗНОС НА ДЕТАЙЛИ ЗА МЕБЕЛИ, КОМПОЗИРАНЕ, СГЛОБЯВАНЕ, МОНТИРАНЕ НА ТАКИВА МЕБЕЛИ, ИЗНОС В ТРЕТИ СТРАНИ НА МЕБЕЛИ, ТЪРГОВИЯ С МЕБЕЛИ И ОБЗАВЕЖДАНЕ И ОБОРУДВАНЕ НА ОФИСИ, ВНОС, РЕАЛИЗАЦИЯ И РЕЕКСПОРТ НА БОИ, ЛАКОВЕ И ДРУГИ СТОКИ ЗА СТРОИТЕЛСТВОТО, ВНОС И ИЗГРАЖДАНЕ НА КАМИНИ, МЕБЕЛЕН ДИЗАЙН, СТАНДАРТНО И НЕСТАНДАРТНО ОБЗАВЕЖДАНЕ, ПРОЕКТИРАНЕ, СТРОИТЕЛСТВО, ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Дизайн, проектантска, инженерингова, строително-монтажна и строително-ремонтна дейност и свързаните с това услуги; производство и реализация на мебели и елементи за обзавеждане на офиси, търговски обекти и мебели за дома; вътрешнотърговска и външно-икономическа дейност, представителство, посредничество, комисионерство, лизинг, маркетинг, както и осъществяване на други дейности, за които няма изрична забрана със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма