Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БОКАР недвижими имоти ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
831659049
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1994 година
Наименование
БОКАР недвижими имоти
Транслитерация
BOKAR Real Estate Ltd.
Оборот
40,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ЯНКО САКЪЗОВ, 56, вх. В, ет. 3 Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
посредничество при сключване на сделки с недвижими имоти; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; ; производство и покупка на стоки и други вещи с цел да ги препродаде в пър... посредничество при сключване на сделки с недвижими имоти; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; ; производство и покупка на стоки и други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; комисионни сделки; спедиторски и превозни сделки; складови сделки; лизингови сделки; маркетинг; консултантска дейност; сделки с интелектуална собственост; внос, износ и реекспорт; търговско представителство и посредничество; производство на промишлена, хранително-вкусова и селскостопанска продукция, транспортни услуги, курсове за обучение, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАРИАНА СТОЯНОВА СТАМЕНОВА (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МАРИАНА СТОЯНОВА СТАМЕНОВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 40,000 -4.76% - -
2020 42,000 - -
2019 0 13,000 -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БОКАР недвижими имоти ЕООД на латиница "BOKAR Real Estate Ltd." с ЕИК/ПИК 831659049 е основана на 22 Декември 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МАРСА-90", но на 8 Ноември 2016 година то бива сменено на сегашното "БОКАР недвижими имоти". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 40,000 лв.

Хронология

1994
Регистрация на фирмата

2016-11-08
Промяна наименование
Името се сменя от МАРСА-90 на БОКАР недвижими имоти
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО НА ПРОМИШЛЕНА, ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВА И СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ, КУРСОВЕ ЗА ОБУЧЕНИЕ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО, УСЛУГИ НА НАСЕЛЕНИЕТО, ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ТЪРГОВИЯ И ВСИЧКО ДРУГО, КОЕТО НЕ Е ЗАБРАНЕНО ОТ ЗАКОНА.
+ посредничество при сключване на сделки с недвижими имоти; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; ; производство и покупка на стоки и други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; комисионни сделки; спедиторски и превозни сделки; складови сделки; лизингови сделки; маркетинг; консултантска дейност; сделки с интелектуална собственост; внос, износ и реекспорт; търговско представителство и посредничество; производство на промишлена, хранително-вкусова и селскостопанска продукция, транспортни услуги, курсове за обучение, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма