Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КАНИСКО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
831681832
Регистрация по ЗДДС
Да - BG831681832 от 1996-04-25 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1995 година
Наименование
КАНИСКО
Транслитерация
KANISCO
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, ул. Ком, 8 Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
- ТЪРГОВСКА
Предмет на дейност
Вътрешна и външна търговия с техника и програмни продукти и системи за управление, стоки на леката промишленост, машини, съоръжения и резервни части за химическата и добивна индустрия. Разработв... Вътрешна и външна търговия с техника и програмни продукти и системи за управление, стоки на леката промишленост, машини, съоръжения и резервни части за химическата и добивна индустрия. Разработване на софтуер, база данни и програмни продукти, географски информационни системи. Техническа поддръжка и обучение за работа с програмни продукти и други видове обучения. Комисионна и консигнационна търговия /без благородни метали, скъпоценни камъни, паметници на културата и медикаменти/, маркетинг, посредничество и търговско представителство /без процесуално представителство/ на местни и чуждестранни физически и юридически лица. Спедиторска и транспортна дейност – превоз на пътници и товари, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КРАСИН БОЯНОВ ПАВЛОВ (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
КРАСИН БОЯНОВ ПАВЛОВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КАНИСКО ЕООД на латиница "KANISCO" с ЕИК/ПИК 831681832 е основана на 29 Февруари 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Велико Търново, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1995
Регистрация на фирмата

1996-04-25
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG831681832 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2011-11-09
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, Витоша, БУЛ.ЦАР БОРИС III-ТИ, 425
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. Сердика, 26, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- BЬTPEШHA И BЬHШHA TЬPГOBИЯ C KOMПЮTЬPHA TEXHИKA И ПPOГPAMHИ ПPOДУKTИ И CИCTEMИ ЗA УПPABЛEHИE, CTOKИ HA ЛEKATA ПPOMИШЛEHOCT, MAШИHИ, CЬOPЬЖEHИЯ И PEЗEPBHИ ЧACTИ ЗA XИMИЧECKATA И ДOБИBHA ИHДУCTPИЯ, PAЗPAБOTBAHE HA COФTУEP, БAЗA ДAHHИ И ПPOГPAMHИ ПPOДУKTИ, БAЗИPAHИ HA ГEOГPAФCKИ ИHФOPMAЦИOHHИ CИCTEMИ, KOMИCИOHHA И KOHCИГHAЦИOHHA TЬPГOBИЯ /БEЗ БЛAГOPOДHИ METAЛИ, CKЬПOЦEHHИ KAMЬHИ, ПAMETHИЦИ HA KУЛTУPATA И MEДИKAMEHTИ /, MAPKETИHГ, ПOCPEДHИЧECTBO И TЬPГOBCKO ПPEДCTABИTECTBO /БEЗ ПPOЦECУAЛHO ПPEДCTABИTEЛCTBO / HA MECTHИ И ЧУЖДECTPAHHИ ФИЗИЧECKИ И ЮPИДИЧECKИ ЛИЦA, KAKTO И BCЯKA ДPУГA ДEЙHOCT, KOЯTO HE E ИЗPИЧHO ЗAБPAHEHA OT ЗAKOHA.
+ Вътрешна и външна търговия с техника и програмни продукти и системи за управление, стоки на леката промишленост, машини, съоръжения и резервни части за химическата и добивна индустрия. Разработване на софтуер, база данни и програмни продукти, географски информационни системи. Техническа поддръжка и обучение за работа с програмни продукти и други видове обучения. Комисионна и консигнационна търговия /без благородни метали, скъпоценни камъни, паметници на културата и медикаменти/, маркетинг, посредничество и търговско представителство /без процесуално представителство/ на местни и чуждестранни физически и юридически лица. Спедиторска и транспортна дейност – превоз на пътници и товари, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

2021-06-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. Сердика, 26, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, ул. Ком, 8

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма