Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕЛАН ПЕТРОЛЕУМ АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
831702593
Регистрация по ЗДДС
Да - BG831702593 от 1995-05-04 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1995 година
Наименование
ЕЛАН ПЕТРОЛЕУМ
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. "Коломан", 6 Виж на картата
Има 33 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Проектиране, строителство, експлоатация и управление на обекти и инсталации в областта на нефтохимическата промишленост и енергетиката, търговия с всички видове енергоизточници включително петро... Проектиране, строителство, експлоатация и управление на обекти и инсталации в областта на нефтохимическата промишленост и енергетиката, търговия с всички видове енергоизточници включително петрол, петролни деривати, газ, въглища, електроенергия и други (след получаване на лиценз, когато това е необходимо); консултантски услуги, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни, превозни, складови сделки и сделки с интелектуална собственост; външнотърговска дейност; внос и износ на стоки и услуги, лизингова дейност, мениджмънт и маркетинг както и всяка, друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Съвет на директорите
ЕЛЕНА ИЛИЕВА ИВАНОВА (свързан с 7 фирми)
АБД АЛАТИ АБДУЛМУНЕМ ХАСАН АБД АЛАТИ (свързан с 1 фирма)
ЯВОР ГЕОРГИЕВ ТОМЧЕВ (свързан с 3 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
1,000,000 лева (1,000,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕЛАН ПЕТРОЛЕУМ АД с ЕИК/ПИК 831702593 е основана на 7 Януари 2010 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТЕХНОКАР", но на 29 Юни 2017 година то бива сменено на сегашното "ЕЛАН ПЕТРОЛЕУМ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000,000 лева.

Хронология

1995
Регистрация на фирмата

1995-05-04
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG831702593 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2017-06-29
Промяна наименование
Името се сменя от ТЕХНОКАР на ЕЛАН ПЕТРОЛЕУМ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, ул. БУДАПЕЩА 100
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. "Коломан", 6
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и външна търговия с автомобили, селскостопанска и строителна техника, проектиране, производство и реализация на изделия в областта на машиностроенето и други отрасли на промишлеността и селското стопанство, вътрешно и външнотърговска дейност във всички разрешени от закона форми, представителство /без процесуално/, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина, консултантска, инженерингова, маркетингова и лизингова дайност, всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.
+ Проектиране, строителство, експлоатация и управление на обекти и инсталации в областта на нефтохимическата промишленост и енергетиката, търговия с всички видове енергоизточници включително петрол, петролни деривати, газ, въглища, електроенергия и други (след получаване на лиценз, когато това е необходимо); консултантски услуги, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни, превозни, складови сделки и сделки с интелектуална собственост; външнотърговска дейност; внос и износ на стоки и услуги, лизингова дейност, мениджмънт и маркетинг както и всяка, друга дейност, която не е забранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма