Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЕМА ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
831724269
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1995 година
Наименование
ДЕМА
Транслитерация
DEMA
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Стефан Караджа, 15 Виж на картата
Има 11 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Строително и програмно-техническо проектиране, производство и търговия със стоки и услуги, в т.ч. компютърна техника, софтуерни продукти абонаментно поддържане и курсове за обучение, квалифика... Строително и програмно-техническо проектиране, производство и търговия със стоки и услуги, в т.ч. компютърна техника, софтуерни продукти абонаментно поддържане и курсове за обучение, квалификация и преквалификация, предпечатна подготовка, строителна, сервизна, ремонтна, транспортна, ресторантьорска, хотелиерска, рекламна и посредническа дейност, изграждане и експлоатация на зали за електронни игри, покупко и продажба на недвижими имоти, търговско представителство и посредничество в страната и чужбина на физически и юридически лица, внос и износ на всички други дейности и услуги, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАСИЛ ГЕНЧЕВ ГЕНЧЕВ (свързан с 7 фирми)
Управител: МИХАИЛ АЛЕКСАНДРОВ МАТЕЕВ (свързан с 3 фирми)
Управител: АЛЕКСАНДЪР ХРИСТОВ МАТЕЕВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ВАСИЛ ГЕНЧЕВ ГЕНЧЕВ 1,500.00 лв - 30.00% дял (свързан с 7 фирми)
Съдружник: МИХАИЛ АЛЕКСАНДРОВ МАТЕЕВ 1,500.00 лв - 30.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: АЛЕКСАНДЪР ХРИСТОВ МАТЕЕВ 2,000.00 лв - 40.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЕМА ООД на латиница "DEMA" с ЕИК/ПИК 831724269 е основана на 28 Май 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1995
Регистрация на фирмата

2009-07-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. СТЕФАН КАРАДЖА, 15
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Стефан Караджа, 15
Промяна предмет на дейност
- CTPOИTEЛHO И ПPOГPAMHO-TEXHИЧECKO ПPOEKTИPAHE, ПPOИЗBOДCTBO И TЪPГOBИЯ CЪC CTOKИ И УCЛУГИ B TOBA ЧИCЛO KOMПЮTЬPHA TEXHИKA, COФTУEPHИ ПPOДУKTИ, AБOHAMEHTHO ПOДДЪPЖAHE И KУPCOBE ЗA OБУЧEHИE, KBAЛИФИKAЦИЯ И ПPEKBAЛИФИKAЦИЯ, ПPEДПEЧATHA ПOДГOTOBKA, CTPOИTEЛHA, CEPBИЗHA, PEMOHTHA, TPAHCПOPTHA, PECTOPAHTЬOPCKA, XOTEЛИEPCKA, PEKЛAMHA И ПOCPEДHИЧECKA ДEЙHOCT, ИЗГPAЖДAHE И EKCПЛOATAЦИЯ HA ЗAЛИ ЗA EЛEKTPOHHИ ИГPИ, ПOKУПKO-И ПPOДAЖБA HA HEДBИЖИMИ ИMOTИ, TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO B CTPAHATA И ЧУЖБИHA HA ФИЗИЧECKИ И ЮPИДИЧECKИ ЛИЦA, BHOC И ИЗHOC И BCИЧKИ ДPУГИ ДEЙHOCTИ И УCЛУГИ, HEЗAБPAHEHИ OT ЗAKOHA.
+ Строително и програмно-техническо проектиране, производство и търговия със стоки и услуги, в т.ч. компютърна техника, софтуерни продукти абонаментно поддържане и курсове за обучение, квалификация и преквалификация, предпечатна подготовка, строителна, сервизна, ремонтна, транспортна, ресторантьорска, хотелиерска, рекламна и посредническа дейност, изграждане и експлоатация на зали за електронни игри, покупко и продажба на недвижими имоти, търговско представителство и посредничество в страната и чужбина на физически и юридически лица, внос и износ на всички други дейности и услуги, незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма