Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РИВАЛ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
831902704
Регистрация по ЗДДС
Да - BG831902704 от 1995-02-07 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1994 година
Наименование
РИВАЛ
Транслитерация
RYVAL
Оборот
44,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, бл. 38, вх. В, ет. 3 Виж на картата
Има 118 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
62.03 - Управление и обслужване на компютърни средства и системи
Предмет на дейност
Асемблиране, профилактика, сервиз и продажба на офис, компютърна и комуникационна техника; проектиране и изграждане на структурни кабелни системи - компютърни и комуникационни мрежи, слаботоко... Асемблиране, профилактика, сервиз и продажба на офис, компютърна и комуникационна техника; проектиране и изграждане на структурни кабелни системи - компютърни и комуникационни мрежи, слаботокови електроинсталации, сигнално-охранителни мрежи, системи за сигурност, видеонаблюдение и автоматизация; научно-изследователска, развойна и иновационна дейност; сделки с интелектуална собственост и ноу-хау; организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на закона за счетоводството; извършване на финансово - счетоводни услуги, консултации, икономически проучвания и финансови анализи, както и всякаква друга дейност незабранена от закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕМИЛИЯ ЦВЕТАНОВА ПЕНКОВА (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: РИВАЛ ЕООД 5,000.00 лв - 100.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЕМИЛИЯ ЦВЕТАНОВА ПЕНКОВА (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 44,000 450% - -
2020 8,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РИВАЛ ЕООД на латиница "RYVAL" с ЕИК/ПИК 831902704 е основана на 8 Юли 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 44,000 лв.

Хронология

1994
Регистрация на фирмата

1995-02-07
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG831902704 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2008-07-08
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Производство и търговия с промишлени стоки /без забранените от закона/, производство и търговия със селскостопанска продукция и цветя, производство и търговия с хранителни стоки, строителни и строително-ремонтни услуги, таксиметрови услуги, транспортна и спедиторска дейност, търговско представителство, търговско посредничество и комисионерство, хотелиерство, организиране и експлоатация на заведения за обществено хранене и дискотеки, организиране и експлоатация на базари, организиране на екскурзии в страната и чужбина, импорт, експорт и реекспорт, бартерни и лизингови операции, складиране и съхраняване на материали и съоръжения /без забранените от закона/, сервизно обслужване, монтиране, настройка и въвеждане в експлоатация на електронна и битова техника, създаване, производство и реализация, разпространение и внедряване на програмни продукти и системи, организиране на изложби.
+ ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ПРОМИШЛЕНИ, СЕЛСКОСТОПАНСКИ И ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ И УСЛУГИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА /БЕЗ ЗАБРАНЕНИТЕ ОТ ЗАКОНА/.

2016-10-28
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-11-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, бл. 38, вх. В, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, бл. 38, вх. В, ет. 3
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ПРОМИШЛЕНИ, СЕЛСКОСТОПАНСКИ И ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ И УСЛУГИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА /БЕЗ ЗАБРАНЕНИТЕ ОТ ЗАКОНА/.
+ Асемблиране, профилактика, сервиз и продажба на офис, компютърна и комуникационна техника; проектиране и изграждане на структурни кабелни системи - компютърни и комуникационни мрежи, слаботокови електроинсталации, сигнално-охранителни мрежи, системи за сигурност, видеонаблюдение и автоматизация; научно-изследователска, развойна и иновационна дейност; сделки с интелектуална собственост и ноу-хау; организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на закона за счетоводството; извършване на финансово - счетоводни услуги, консултации, икономически проучвания и финансови анализи, както и всякаква друга дейност незабранена от закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма