Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГЪЛЪБЕЦ Кооперация

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
832045253
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1994 година
Наименование
ГЪЛЪБЕЦ
Оборот
70,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Кооперация (Кооперация)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Долно Камарци Виж на картата
Има 33 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
0111 - Производство на земеделска продукция
Предмет на дейност
Производство на земеделска продукция върху арендувани /наети/ земи, а също и на животинска продукция, тяхната преработка и реализация, извършване на производствени услуги /механизирани, агрохи... Производство на земеделска продукция върху арендувани /наети/ земи, а също и на животинска продукция, тяхната преработка и реализация, извършване на производствени услуги /механизирани, агрохимически, транспортни, строителни, търговски /, и всички други, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 70,000 37.25% - -
2020 51,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГЪЛЪБЕЦ Кооперация с ЕИК/ПИК 832045253 е основана на 20 Януари 2012 година с правна форма "Кооперация" или на кратко "Кооперация". Компанията първоначално е регистрирана с името "КООПЕРАЦИЯ "ГЪЛЪБЕЦ"", но на 12 Ноември 2020 година то бива сменено на сегашното "ГЪЛЪБЕЦ". Седалището на компанията се намира в с. Долно Камарци.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 70,000 лв.

Хронология

1994
Регистрация на фирмата

2012-08-24
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Долно Камарци
+ БЪЛГАРИЯ, с. Долно Камарци

2020-11-12
Промяна наименование
Името се сменя от КООПЕРАЦИЯ "ГЪЛЪБЕЦ" на ГЪЛЪБЕЦ
Промяна предмет на дейност
- Производство на земеделска продукция върху арендувани /наети/ земи, а също и на животинска продукция, тяхната преработка и реализация, извършване на производствени услуги /механизирани, агрохимически, транспортни, строителни, търговски и други/, които могат да бъдат единични и комплексни, както на стопанствата на нейните членове, така и на фермери, арендатори и други земеделски производители, организиране и осъществяване на промишлени, странични и други дейности, разрешени от закона, с цел по-пълното използване на материалите, трудовите и финансовите ресурси, откриване на работни места и увеличаване доходите на членовете-кооператори, осъществяване на самостоятелно и в сдружение с други организации и лица вътрешна и външнотърговска дейност със земеделски и други, незабранени със закон стоки, вт.ч. и на комисионни начала.
+ Производство на земеделска продукция върху арендувани /наети/ земи, а също и на животинска продукция, тяхната преработка и реализация, извършване на производствени услуги /механизирани, агрохимически, транспортни, строителни, търговски /, и всички други, незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма