Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
832092370
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1995 година
Наименование
ДИМИТЪР ДИМИТРОВ
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Долна баня, ТЪРГОВСКА, 119 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, транспортни услуги в страната и чужбина, рекламни, информационни, ... Покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, транспортни услуги в страната и чужбина, рекламни, информационни, програмни услуги, както и всяка друга дейност при спазване на установения ред, когато има разрешителен или регистрационен режим - след получаване на съответното разрешение или регистрация. прочети още скрии
Физически лица търговци
ДИМИТЪР ИВАНОВ ДИМИТРОВ (свързан с 3 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ЕТ с ЕИК/ПИК 832092370 е основана на 3 Януари 2012 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Долна баня.

Хронология

1995
Регистрация на фирмата

2019-02-21
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно, външнотърговска дейност, организиране на курсове за обучение, рекламна и информационно-програмна дейност, организиране и експлоатация на електронни игри, транспортни услуги в страната и чужбина, туристически услуги в страната и чужбина, хотелиерство, ресторантьорство, кафетерии, посредническа дейност, представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица, строително-ремонтна дейност и услуги, производство и реализация на селскостопанска продукция, събиране и търговия с диворастящи билки и плодове.
+ Покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, транспортни услуги в страната и чужбина, рекламни, информационни, програмни услуги, както и всяка друга дейност при спазване на установения ред, когато има разрешителен или регистрационен режим - след получаване на съответното разрешение или регистрация.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма