Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕТРИКА - ЖЕЛЯЗКОВИ И СИЕ СД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
833050933
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1990 година
Наименование
МЕТРИКА - ЖЕЛЯЗКОВИ И СИЕ
Правна форма
Събирателно дружество (СД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. Граф Николай Игнатиев, 44 А Виж на картата
Предмет на дейност
Организиране и функциониране на музикална, танцова и езикова школа, преводаческа, хореографска, импресарска дейност, обработване и аранжиране на песни, за хорове, и оркестри, , органи... Организиране и функциониране на музикална, танцова и езикова школа, преводаческа, хореографска, импресарска дейност, обработване и аранжиране на песни, за хорове, и оркестри, , организиране и осъществяване на музикално артистична дейност в страната и чужбина, откриване и експлоатация на заведения за обществено хранене, закусвални, кафе- аперативи, производство и продажба на всички видове кулинарни, тестени сладкарски изделия, сокове, коктейли, безалкохолни напитки, ядки, мелби, сандвичи, салати, гарнитури, скара, продажба на алкохолни напитки, цигари, чай, кафе, производство, изкупуване, преработка и продажба в страната и чужбина на селскостопанска продукция от растителен и животински произход, мед, пчелни продукти, цветя, разсад, търговия в страната и чужбина с всички видове стоки от и за селското стопанство, бита промишлеността- хранителновкусова, обувна, текстилна, трикотажна, химическа, парфюмерийна, козметична, електронна, машиностроителна, галантерийна, пасмантерийна, шивашки, плетачески, машинописни, строително-ремонтни и монтажни услуги, поставяне на облицовки на домове и сгради, дърводелски, железарски, заваровъчни услуги, изработване и пласмент в страната и чужбина, на всички видове облекло-детско, дамско, мъжко, и спортно- конфекция по еталон, бутик, комунално битови услуги за населението, транспортни услуги на граждани и фирми в страната и чужбина- пътнически и товарни таксиметрови превози, организиране, и провеждане на ревюта, конкурси, състезания, концерти, бартерни сделки, външноикономическа дейност във връзка с предмета на дейност на фирмата; търговия с изделия от сребро /след лицензиране/, както и осъществяване на всяка друга дейност разрешена от закона, която ще осъществявам в страната и в чужбина, при спазване на изискуемия лицензионно-разрешителен режим. прочети още скрии
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕТРИКА - ЖЕЛЯЗКОВИ И СИЕ СД с ЕИК/ПИК 833050933 е основана на 16 Август 2010 година с правна форма "Събирателно дружество" или на кратко "СД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора.

Хронология

1990
Регистрация на фирмата

2010-12-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, бл. 37
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. Граф Николай Игнатиев, 44 А
Промяна предмет на дейност
- ОРГАНИЗИРАНЕ НА МУЗИКАЛНА, ТАНЦОВА И ЕЗИКОВА ШКОЛА. ИМПРЕСАРСКА, ХОРЕОГРАФСКА И ПРЕВОДАЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ОБРАБОТВАНЕ И АРАНЖИРАНЕ НА ПЕСНИ ЗА ХОРОВЕ И ОРКЕСТРИ. ОРГАНИЗИРАНЕ И ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА МУЗИКАЛНО АРТИСТИЧНА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА. ОРГАНИЗИРАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, КАФЕ-АПЕРАТИВ. ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА КУЛИНАРНИ, ТЕСТЕНИ И СЛАДКАРСКИ ИЗДЕЛИЯ, СОКОВЕ, КОКТЕЙЛИ, БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, ЯДКИ, МЕЛБИ, САНДВИЧИ, САЛАТИ, ГАРНИТУРИ И СКАРА. ПРОДАЖБА НА АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, ЦИГАРИ, КАФЕ И ЧАЙ. ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ПРОДАЖБА НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, СЪЩО И НА МЕД, ЦВЕТЯ, ПЧЕЛНИ ПРОДУКТИ, СТОКИ ЗА БИТА, ПРОМИШЛЕНОСТТА, ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВА, ОБУВКА, ТЕКСТИЛНА, ТРИКОТАЖНА, ХИМИЧЕСКА, ПАРФЮМЕРИЙНА, ЕЛЕКТРОННА, МАШИНОСТРОИТЕЛНА, ГАЛАНТЕРИЙНА, ПАСМАНТЕРИЙНА, ШИВАШКИ, ПЛЕТАЧЕСКИ, МАШИНОПИСНИ, СТРОИТЕЛНО-РЕМОНТНИ И МОНТАЖНИ УСЛУГИ. ПОСТАВЯНЕ НА ОБЛИЦОВКИ ПО ДОМОВЕ И СГРАДИ. ДЪРВОДЕЛСКИ, ЖЕЛЕЗАРСКИ, ЗАВАРЪЧНИ УСЛУГИ. ИЗРАБОТВАНЕ И ПРОДАЖБА НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ОБЛЕКЛО В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА. ТРАНСПОРТНИ И КОМУНАЛНО-БИТОВИ УСЛУГИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА. ОРГАНИЗИРАНЕ И ПРОВЕЖДАНЕ НА РЕВЮТА, КОНКУРСИ, СЪСТЕЗАНИЯ, КОНЦЕРТИ, БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, ВЪНШНОИКОНОМИЧЕСКА ДЕЙНОСТ ВЪВ ВРЪЗКА СЪС ПРЕДМЕТА НА ДЕЙНОСТ НА ФИРМАТА.
+ Организиране и функциониране на музикална, танцова и езикова школа, преводаческа, хореографска, импресарска дейност, обработване и аранжиране на песни, за хорове, и оркестри,, организиране и осъществяване на музикално артистична дейност в страната и чужбина, откриване и експлоатация на заведения за обществено хранене, закусвални, кафе- аперативи, производство и продажба на всички видове кулинарни, тестени сладкарски изделия, сокове, коктейли, безалкохолни напитки, ядки, мелби, сандвичи, салати, гарнитури, скара, продажба на алкохолни напитки, цигари, чай, кафе, производство, изкупуване, преработка и продажба в страната и чужбина на селскостопанска продукция от растителен и животински произход, мед, пчелни продукти, цветя, разсад, търговия в страната и чужбина с всички видове стоки от и за селското стопанство, бита промишлеността- хранителновкусова, обувна, текстилна, трикотажна, химическа, парфюмерийна, козметична, електронна, машиностроителна, галантерийна, пасмантерийна, шивашки, плетачески, машинописни, строително-ремонтни и монтажни услуги, поставяне на облицовки на домове и сгради, дърводелски, железарски, заваровъчни услуги, изработване и пласмент в страната и чужбина, на всички видове облекло-детско, дамско, мъжко, и спортно- конфекция по еталон, бутик, комунално битови услуги за населението, транспортни услуги на граждани и фирми в страната и чужбина- пътнически и товарни таксиметрови превози, организиране, и провеждане на ревюта, конкурси, състезания, концерти, бартерни сделки,външноикономическа дейност във връзка с предмета на дейност на фирмата; търговия с изделия от сребро /след лицензиране/, както и осъществяване на всяка друга дейност разрешена от закона, която ще осъществявам в страната и в чужбина, при спазване на изискуемия лицензионно-разрешителен режим.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма