Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СИНДИ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
833172638
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1995 година
Наименование
СИНДИ
Транслитерация
SINDI
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, РАЙНА КАНДЕВА, 63 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство и пласмент на сладкарски, шоколадови и захарни изделия, на месо и месни продукти, на мляко и млечни продукти, и на селскостопански продукти. Покупка на стоки или други вещи с цел ... Производство и пласмент на сладкарски, шоколадови и захарни изделия, на месо и месни продукти, на мляко и млечни продукти, и на селскостопански продукти. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид. Производство на стоки с цел да ги препродаде. Строителство и обзавеждане. Таксиметрова дейност и превоз на товари и пътници в страната и чужбина /след снабдяване с лицензия/. Комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност. Туристическа, туропоераторска, хотелиерска и ресторантьорска дейност /след снабдяване с лицензия/.Внос, износ и външнотърговска дейност. Дейност на търговско представителство и посредничество. Всяка друга незабранена от закона търговска дейност /след снабдяване с лицензия, разрешително или други необходими документи за всяка от дейностите, за които законът изисква такива/. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАРИНА ПЕТКОВА ДИМИТРОВА (свързан с 2 фирми)
Управител: СТОЯН КОСЕВ КУРТЕВ (свързан с 5 фирми)
Управител: РУСКА ГЕНЧЕВА ПЕЕВА (свързан с 3 фирми)
Съдружник: СТОЯН КОСЕВ КУРТЕВ 1,400.00 лв - 28.00% дял (свързан с 5 фирми)
Съдружник: МАРИНА ПЕТКОВА ДИМИТРОВА 800.00 лв - 16.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ДИМИТЪР ПЕТКОВ ПЕЕВ 1,400.00 лв - 28.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: РУСКА ГЕНЧЕВА ПЕЕВА 1,400.00 лв - 28.00% дял (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СИНДИ ООД на латиница "SINDI" с ЕИК/ПИК 833172638 е основана на 7 Февруари 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1995
Регистрация на фирмата

2008-02-07
Промяна предмет на дейност
- Производство и пласмент на сладкарски, шоколадови и захарни изделия, преработка и пласмент на селкостопански произведения, вносни и износни търговски операции с всички разрешени от закона стоки и услуги. Представителство ( без процесуално) посредничество, комисионерство, агентство и дистрибуторство. Спедиторска дейност (без поща) у нас и в чужбина. Търговия на едро и дребно, складова, хладилна дейност, ресторантьорство, хотелиерство (след лиценз), кафетерия и пицария, както и всички други дейности и услуги разрешени от закона.
+ Производство и пласмент на сладкарски, шоколадови и захарни изделия, на месо и месни продукти, на мляко и млечни продукти, и на селскостопански продукти. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид. Производство на стоки с цел да ги препродаде. Строителство и обзавеждане. Таксиметрова дейност и превоз на товари и пътници в страната и чужбина /след снабдяване с лицензия/. Комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност. Туристическа, туропоераторска, хотелиерска и ресторантьорска дейност /след снабдяване с лицензия/.Внос, износ и външнотърговска дейност. Дейност на търговско представителство и посредничество. Всяка друга незабранена от закона търговска дейност /след снабдяване с лицензия, разрешително или други необходими документи за всяка от дейностите, за които законът изисква такива/.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма