Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕЧИ КЛАДЕНЕЦ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
833177667
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1995 година
Наименование
МЕЧИ КЛАДЕНЕЦ
Транслитерация
MECHI KLADENETS
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Ген. Стефан Тошев, 4, ет. 5 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, ресторантьорство, сладкарство, кафетерия и хотелиерство, търговия с всякакъв вид промишлени и ... Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, ресторантьорство, сладкарство, кафетерия и хотелиерство, търговия с всякакъв вид промишлени и селскостопански изделия и продукти, транспортна дейност и услуги в страната и в чужбина, строителство и ремонт на недвижими имоти, търговия с недвижими имоти, ел. обзавеждане и ел. услуги, туристически услуги, рекламни и маркетингови услуги, както и всякакъв вид дейности и услуги, които не са забранени от Закона, а за дейности подлежащи на лицензиране – след получаване на съответното разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Надежда Николаева Иванова (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Надежда Николаева Иванова 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Боньо Василев Христов 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕЧИ КЛАДЕНЕЦ ООД на латиница "MECHI KLADENETS" с ЕИК/ПИК 833177667 е основана на 7 Септември 2018 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1995
Регистрация на фирмата

2012-03-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Цар Калоян, 36, вх. Б
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Ген. Стефан Тошев, 4, ет. 5
Промяна съдружници
- Георги Димитров Заяков - 2500000 лв - 50,000.00% дял
- Николай Иванов Иванов - 2500000 лв - 50,000.00% дял
+ Боньо Василев Христов - 2500 лв - 50.00% дял
+ Надежда Николаева Иванова - 2500 лв - 50.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Транспортна дейност в страната и чужбина, хотелиерска /след лиценз/, туристическа, рекламна, информационна, импресарска дейности, сделки с интелектуална собственост, всякакъв вид селскостопански услуги и дейности, извършване на всякакви строителни, автобусни, вътрешна и външна търговска дейност с всички видове стоки, незабранени от закона, извършване на всички видове дейности, незабранени от закона.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, ресторантьорство, сладкарство, кафетерия и хотелиерство, търговия с всякакъв вид промишлени и селскостопански изделия и продукти, транспортна дейност и услуги в страната и в чужбина, строителство и ремонт на недвижими имоти, търговия с недвижими имоти, ел. обзавеждане и ел. услуги, туристически услуги, рекламни и маркетингови услуги, както и всякакъв вид дейности и услуги, които не са забранени от Закона, а за дейности подлежащи на лицензиране – след получаване на съответното разрешение.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма