Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ХЕБРОС-1510 - ЦАНКО ДИЛОВ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
835049584
Регистрация по ЗДДС
Да - BG835049584 от 2007-08-27 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1995 година
Наименование
ХЕБРОС-1510 - ЦАНКО ДИЛОВ
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Търговище, ул.ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ, 32, вх. Г, ет. 6 Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
7111 - ИНЖЕНЕРНИ ДЕЙНОСТИ И ТЕХНИЧЕСКИ КОНСУЛТАЦИИ
Предмет на дейност
Прединвестиционни проучвания, проекти на устройствени схеми и планове и на инвестиционни проекти; организация и изпълнение на строително -монтажни работи(строителство), включително с цел продажба,... Прединвестиционни проучвания, проекти на устройствени схеми и планове и на инвестиционни проекти; организация и изпълнение на строително -монтажни работи(строителство), включително с цел продажба, предприемаческа дейност в областта на строителството; авторски надзор и инвеститорски контрол, технически контрол, техническо ръководство, експертизи; оценка на съответствието на инвестиционните проекти и / или упражняване на строителен надзор съгласно изискванията на действащата нормативна уредба в Република България; услуги на юридически и физически лица; приложно изкуство, лизинг, бартерни сделки; копирни услуги; реализиране на целия предмет на дейност в страната и чужбина, както и други дейности, незабранени от закона. След снабдяване с лиценз и разрешителни за съответните дейности, за които се изискват такива. прочети още скрии
Физически лица търговци
ЦАНКО ДИМИТРОВ ДИЛОВ (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ХЕБРОС-1510 - ЦАНКО ДИЛОВ ЕТ с ЕИК/ПИК 835049584 е основана на 10 Декември 2010 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Търговище.

Хронология

1995
Регистрация на фирмата

2007-08-27
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG835049584 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2011-05-03
Промяна предмет на дейност
- ПPOУЧBAHE, ПPOEKTИPAHE, ABTOPCKИ HAДЗOP И ИHBECTИTOPCKИ KOHTPOЛ; TEXHИЧECKИ KOHTPOЛ; TEXHИЧECKO PЬKOBOДCTBO; ПЛAHИPAHE B OБЛACTTA HA APXИTEKTУPATA И ГPAДOУCTPOЙCTBOTO B TOBA ЧИCЛO ИЗГOTBЯHE HA ГPAДOУCTPOЙCTBEHИ ПЛAHOBE, HA KBAPTAЛИ, ПAPKOBE И CГPAДИ OT BCЯKAKЪB BИД; ПPИЛOЖHO ИЗKУCTBO, ПЛACTИЧHA ИЗPAБOTKA OT ДEKOPATИBHИ MATEPИAЛИ, PEKЛAMИ И TЬPГOBCKИ MAPKИ, EMБЛEMИ; ИЗPAБOTKA И TЪPГOBИЯ HA CKЛУПTУPИ, ЖИBOПИC, ГPAФИKA; MAPKETИHГ; ЛИЗИHГ; HOУ-XAУ; PEKЛAMHA ДEЙHOCT; KOПИPHИ УCЛУГИ; УCBOЯBAHE HA HOBИ TEXHOЛOГИИ; БAPTEPHИ CДEЛKИ; BЪTPEШHA И BЬHШHOTЪPГOBCKA ДEЙHOCT. CЛEД CHAБДЯBAHE C ЛИЦEHЗ ЗA CЪOTBETHИTE ДEЙHOCTИ, ЗA KOИTO CE ИЗИCKBA TAKЪB.
+ Прединвестиционни проучвания, проекти на устройствени схеми и планове и на инвестиционни проекти; организация и изпълнение на строително -монтажни работи(строителство), включително с цел продажба, предприемаческа дейност в областта на строителството; авторски надзор и инвеститорски контрол, технически контрол, техническо ръководство, експертизи; оценка на съответствието на инвестиционните проекти и / или упражняване на строителен надзор съгласно изискванията на действащата нормативна уредба в Република България; услуги на юридически и физически лица; приложно изкуство, лизинг, бартерни сделки; копирни услуги; реализиране на целия предмет на дейност в страната и чужбина, както и други дейности, незабранени от закона. След снабдяване с лиценз и разрешителни за съответните дейности, за които се изискват такива.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма