Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕЛИТ - ЛОЗЕВА, ЛОЗЕВ СД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
836009315
Регистрация по ЗДДС
Да - BG836009315 от 2003-01-27 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1992 година
Наименование
ЕЛИТ - ЛОЗЕВА, ЛОЗЕВ
Оборот
26,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Събирателно дружество (СД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, УЛ.ЦАР САМУИЛ, 18, ет. 1 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен и обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионн... Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен и обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски /извън случаите на чл.2, т.З от ТЗ/, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, под формата на предприятие; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг, както и всяка друга незабранена от законите дейност и отдаване под наем на недвижимо и движимо имущество. прочети още скрии
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 26,000 23.81% - -
2020 21,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕЛИТ - ЛОЗЕВА, ЛОЗЕВ СД с ЕИК/ПИК 836009315 е основана на 30 Юни 2008 година с правна форма "Събирателно дружество" или на кратко "СД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕЛИТ - ЛОЗЕВА, ЛОЗЕВ,ТОДОРОВ", но на 4 Ноември 2008 година то бива сменено на сегашното "ЕЛИТ - ЛОЗЕВА, ЛОЗЕВ". Седалището на компанията се намира в гр. Хасково.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 26,000 лв.

Хронология

1992
Регистрация на фирмата

2003-01-27
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG836009315 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2008-11-04
Промяна наименование
Името се сменя от ЕЛИТ - ЛОЗЕВА, ЛОЗЕВ,ТОДОРОВ на ЕЛИТ - ЛОЗЕВА, ЛОЗЕВ
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на шивашки изделия, плетиво и други стоки с цел продажба; превозна, спедиционна хотелиерска дейност (извън обсега на чл. 2, т. 2 от ТЗ), ресторантьорство, организиране на тържества (извън обсега на чл. 2, т. 2 от ТЗ), производство на видео и звукозаписи, комисионна търговия, търговско представителство и посредничество, търговска дейност на едро и дребно в страната и чужбина. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, откриване на валутно обменно бюро по предвидения от закона ред.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови и лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуалната собственост; хотелиерски /извън случаите на чл.2, т.З от ТЗ/, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, под формата на предприятие; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг, както и всяка друга незабранена от законите дейност.

2021-03-10
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови и лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуалната собственост; хотелиерски /извън случаите на чл.2, т.З от ТЗ/, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, под формата на предприятие; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг, както и всяка друга незабранена от законите дейност.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен и обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски /извън случаите на чл.2, т.З от ТЗ/, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, под формата на предприятие; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг, както и всяка друга незабранена от законите дейност и отдаване под наем на недвижимо и движимо имущество.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма