Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

З.Е.Н.И.Д.-214 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
836009824
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1992 година
Наименование
З.Е.Н.И.Д.-214
Транслитерация
„Z.E.N.I.D.-214”
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Харманли, ул. ИВАН ВАЗОВ - МЕЛНИЦАТА Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, хотелиерска и ресторантьорска дейност, транспортни услуги в страната и чужби... Покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, хотелиерска и ресторантьорска дейност, транспортни услуги в страната и чужбина, рекламна, комисионна, спедиционна и мелничарска дейност и предоставяне на услуги, складови сделки, търговско представителство и посредничество, дистрибуторска дейност, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякакъв вид стопанска дейност с изключение на забранената от закона, като всички дейности, за които се изисква лиценз, ще се осъществяват след получаване на лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Зоя Николова Калоферова (свързан с 8 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Зоя Николова Калоферова (свързан с 8 фирми)
Капитал размер
41,520 лева (41,520 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма З.Е.Н.И.Д.-214 ЕООД на латиница "„Z.E.N.I.D.-214”" с ЕИК/ПИК 836009824 е основана на 2 Декември 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТАРАБАНОВИ", но на 12 Февруари 2014 година то бива сменено на сегашното "З.Е.Н.И.Д.-214". Седалището на компанията се намира в гр. Харманли, а началният внесен капитал е в размер на 41,520 лева.

Хронология

1992
Регистрация на фирмата

2014-02-12
Промяна наименование
Името се сменя от ТАРАБАНОВИ на З.Е.Н.И.Д.-214
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Харманли, ул. ИВАН ВАЗОВ - МЕЛНИЦАТА ТАРАБАНОВИ, -
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Харманли, ул. ИВАН ВАЗОВ - МЕЛНИЦАТА
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, хотелиерска, ресторантьорска,превоз на рекламна, комисионна, спедиционна, мелничарска дейност и предоставяне на услуги, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и търговска дейност по ТЗ.
+ Покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, хотелиерска и ресторантьорска дейност, транспортни услуги в страната и чужбина, рекламна, комисионна, спедиционна и мелничарска дейност и предоставяне на услуги, складови сделки, търговско представителство и посредничество, дистрибуторска дейност, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякакъв вид стопанска дейност с изключение на забранената от закона, като всички дейности, за които се изисква лиценз, ще се осъществяват след получаване на лиценз.

2014-03-28
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма