Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МАДАРА АД

Провери официално
ЕИК/ПИК
837067008
Регистрация по ЗДДС
Да - BG837067008
Дата на регистрация
July 25, 2008 15:35
Наименование
МАДАРА
Транслитерация
MADARA
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, БУЛ. МАДАРА, 1 Виж на картата
Има 15 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВИЯ, РЕМОНТ НА ЛЕКОТОВАРНИ, ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ И АВТОБУСИ, ВЪЗЛИ, ДЕТАЙЛИ И РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА ТЯХ. ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ СЪС СОБСТВЕНИ И НАЕТИ МПС, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА МПС... ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВИЯ, РЕМОНТ НА ЛЕКОТОВАРНИ, ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ И АВТОБУСИ, ВЪЗЛИ, ДЕТАЙЛИ И РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА ТЯХ. ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ СЪС СОБСТВЕНИ И НАЕТИ МПС, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА МПС, СПЕДИЦИЯ, ПРЕВОЗНИ УСЛУГИ, РЕМОНТ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МПС. МЕЖДУНАРОДЕН И ВЪТРЕШЕН ТРАНСПОРТ. ВЪНШНО И ВЪТРЕШНО ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ ВЪВ ВСИЧКИТЕ И РАЗНОВИДНОСТИ, КОМИСИОННА, СКЛАДОВА ДЕЙНОСТ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; АГЕНТСТВО; ХОТЕЛИЕРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА ДЕЙНОСТИ; ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДРУГИ УСЛУГИ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ, ТУРОПЕРАТОРСКА ДЕЙНОСТ И ТУРИСТИЧЕСКО АГЕНТСТВО СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ РАЗРЕШЕНИЯ, СЧЕТОВОДНИ КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЧЕТОВОДНО ОТЧИТАНЕ И СЪСТАВЯНЕ НА ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ, ПРАВНИ КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ, ИЗГОТВЯНЕ И ПОДГОТОВКА НА ДОКУМЕНТИ /БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО/, КАКТО И ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА. прочети още скрии
Съвет на директорите
"СФК-ТРАК" ООД (свързан с 1 фирма)
ВАЛЕРИ СТЕФАНОВ СИМЕОНОВ (свързан с 22 фирми)
"МАДАРА - СФК" ООД (свързан с 2 фирми)
ТОДОР ИВАНОВ ДОБРЕВ (свързан с 2 фирми)
"СФК-ТРАК" ООД (свързан с 1 фирма)
"МАДАРА - СФК" ООД (свързан с 2 фирми)
ТОДОР ИВАНОВ ДОБРЕВ (свързан с 2 фирми)
"МАДАРА - СФК" ООД (свързан с 2 фирми)
ДЕНИЦА ВАЛЕРИЕВА СИМЕОНОВА (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
1,345,949 лева (1,345,949 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МАДАРА АД на латиница "MADARA" с ЕИК/ПИК 837067008 е основана на 25 Юли 2008 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. Шумен, а началният внесен капитал е в размер на 1,345,949 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - May 18, 2018 15:15
Годишен финансов отчет - May 18, 2018 15:15
Годишен финансов отчет - May 18, 2018 15:15
Годишен финансов отчет - August 19, 2016 15:47
Годишен финансов отчет - June 22, 2016 17:10
Годишен финансов отчет - September 3, 2014 13:37
Годишен финансов отчет - August 8, 2013 16:53
Годишен финансов отчет - August 13, 2012 14:42
Годишен финансов отчет - August 13, 2012 14:42
Годишен финансов отчет - August 13, 2012 14:42

Хронология

2008-07-25
Регистрация на фирмата

2008-12-08
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ И ЛЕКИ АВТОМОБИЛИ, ПРИКАЧНИ ТРАНСПОРТНИ СРЕДСТВО, ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО. ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕВОДАЧЕСКИ УСЛУГИ ОТ ЧУЖДИ ЕЗИЦИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ОБРАТНО.
+ ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВИЯ, РЕМОНТ НА ЛЕКОТОВАРНИ, ТОВАРНИ, АВТОМОБИЛИ И АВТОБУСИ, ВЪЗЛИ, ДЕТАЙЛИ И РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА ТЯХ. ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ СЪС СОБСТВЕНИ И НАЕТИ МПС, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА МПС, СПЕДИЦИЯ, ПРЕВОЗНИ УСЛУГИ, РЕМОНТ И ВЪЗТАНОВЯВАНЕ НА МПС. МЕЖДУНАРОДЕН И ВЪТРЕШЕН ТРАНСПОРТ. ВЪНШНО И ВЪТРЕШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ ВЪВ ВСИЧКИТЕ И РАЗНОВИДНОСТИ: КОМИСИОННА, СКЛАДОВА; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; АГЕНТСТВО; ХОТИЛЕРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА ДЕЙНОСТИ; ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДРУГИ УСЛУГИ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ И И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ, ТУРОПЕРАТОРСКА ДЕЙНОСТ И ТУРИСТИЧЕСКО АГЕНТСТВО СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ РАЗРЕШЕНИЯ, КАКТО И ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, НЕЗАБАРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.

2014-11-12
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВИЯ, РЕМОНТ НА ЛЕКОТОВАРНИ, ТОВАРНИ, АВТОМОБИЛИ И АВТОБУСИ, ВЪЗЛИ, ДЕТАЙЛИ И РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА ТЯХ. ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ СЪС СОБСТВЕНИ И НАЕТИ МПС, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА МПС, СПЕДИЦИЯ, ПРЕВОЗНИ УСЛУГИ, РЕМОНТ И ВЪЗТАНОВЯВАНЕ НА МПС. МЕЖДУНАРОДЕН И ВЪТРЕШЕН ТРАНСПОРТ. ВЪНШНО И ВЪТРЕШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ ВЪВ ВСИЧКИТЕ И РАЗНОВИДНОСТИ: КОМИСИОННА, СКЛАДОВА; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; АГЕНТСТВО; ХОТИЛЕРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА ДЕЙНОСТИ; ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДРУГИ УСЛУГИ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ И И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ, ТУРОПЕРАТОРСКА ДЕЙНОСТ И ТУРИСТИЧЕСКО АГЕНТСТВО СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ РАЗРЕШЕНИЯ, КАКТО И ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, НЕЗАБАРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВИЯ, РЕМОНТ НА ЛЕКОТОВАРНИ, ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ И АВТОБУСИ, ВЪЗЛИ, ДЕТАЙЛИ И РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА ТЯХ. ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ СЪС СОБСТВЕНИ И НАЕТИ МПС, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА МПС, СПЕДИЦИЯ, ПРЕВОЗНИ УСЛУГИ, РЕМОНТ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МПС. МЕЖДУНАРОДЕН И ВЪТРЕШЕН ТРАНСПОРТ. ВЪНШНО И ВЪТРЕШНО ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ ВЪВ ВСИЧКИТЕ И РАЗНОВИДНОСТИ, КОМИСИОННА, СКЛАДОВА ДЕЙНОСТ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; АГЕНТСТВО; ХОТЕЛИЕРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА ДЕЙНОСТИ; ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДРУГИ УСЛУГИ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ, ТУРОПЕРАТОРСКА ДЕЙНОСТ И ТУРИСТИЧЕСКО АГЕНТСТВО СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ РАЗРЕШЕНИЯ, СЧЕТОВОДНИ КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЧЕТОВОДНО ОТЧИТАНЕ И СЪСТАВЯНЕ НА ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ, ПРАВНИ КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ, ИЗГОТВЯНЕ И ПОДГОТОВКА НА ДОКУМЕНТИ /БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО/, КАКТО И ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма