Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МОНЕК БЪЛГАРИЯ АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
000220021
Регистрация по ЗДДС
Да - BG000220021 от 1994-04-01 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1991 година
Наименование
МОНЕК БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
MONEK BULGARIA
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Кърджали, бул. БЕЛОМОРСКИ, 105 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство на миннодобивно, обогатително, металургично и друго оборудване, сондажна техника, производство на инструменти и резервни части, ремонтна дейност и свързаните с това научно¬изсле... Производство на миннодобивно, обогатително, металургично и друго оборудване, сондажна техника, производство на инструменти и резервни части, ремонтна дейност и свързаните с това научно¬изследователска, проекто-конструкторска, инженерно-внедрителека и развойна дейност, пласментно-снабдителна и търговска дейност в страната и чужбина, проектиране, производство и монтаж на метални конструкции и части за тях; проектиране и изграждане на обекти с метални конструкции и инженерни съоръжения за монтаж върху покриви; инженеринг-проучване, проектиране и строителство на метални конструкции за промишлени и енергийни обекти; строителство и строително-монтажни дейности; реконструкции и ремонти; проектиране и изработка на машини за производство на покривни и фасадни облицовки; ремонт и реконструкции на хидравлични цилиндри. прочети още скрии
Съвет на директорите
Диян Христов Станчев (свързан с 15 фирми)
Любомир Стефанов Градев (свързан с 1 фирма)
ИВАЙЛО БАЙЧЕВ ЯНКОВ (свързан с 5 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
2,240,770 лева (2,240,770 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МОНЕК БЪЛГАРИЯ АД на латиница "MONEK BULGARIA" с ЕИК/ПИК 000220021 е основана на 19 Февруари 2008 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МОНЕК - ЮГ", но на 6 Април 2023 година то бива сменено на сегашното "МОНЕК БЪЛГАРИЯ". Седалището на компанията се намира в гр. Кърджали, а началният внесен капитал е в размер на 2,240,770 лева.

Хронология

1991
Регистрация на фирмата

1994-04-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG000220021 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2023-04-06
Промяна наименование
Името се сменя от МОНЕК - ЮГ на МОНЕК БЪЛГАРИЯ
Промяна предмет на дейност
- ПPOИЗBOДCTBO HA MИHHOДOБИBHO, OБOГATИTEЛHO, METAЛУPГИЧHO И ДPУГO OБOPУДBAHE, COHДAЖHA TEXHИKA, ПPOИЗBOДCTBO HA ИHCTPУMEHTИ И PEЗEPBHИ ЧACTИ, PEMOHTHA ДEЙHOCT И CBЪPЗAHИTE C TOBA HAУЧHO-ИЗCЛEДOBATEЛCKA, ПPOEKTO-KOHCTPУKTOPCKA, ИHЖEHEPO-BHEДPИTEЛCKA И PAЗBOЙHA ДEЙHOCT, ПЛACMEHTHO-CHAБДИTEЛHA И TЪPГOBCKA ДEЙHOCT B CTPAHATA И ЧУЖБИHA.
+ Производство на миннодобивно, обогатително, металургично и друго оборудване, сондажна техника, производство на инструменти и резервни части, ремонтна дейност и свързаните с това научно¬изследователска, проекто-конструкторска, инженерно-внедрителека и развойна дейност, пласментно-снабдителна и търговска дейност в страната и чужбина, проектиране, производство и монтаж на метални конструкции и части за тях; проектиране и изграждане на обекти с метални конструкции и инженерни съоръжения за монтаж върху покриви; инженеринг-проучване, проектиране и строителство на метални конструкции за промишлени и енергийни обекти; строителство и строително-монтажни дейности; реконструкции и ремонти; проектиране и изработка на машини за производство на покривни и фасадни облицовки; ремонт и реконструкции на хидравлични цилиндри.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма