Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СОФСТРОЙ АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
000624576
Регистрация по ЗДДС
Да - BG000624576 от 1997-06-30 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1989 година
Наименование
СОФСТРОЙ
Транслитерация
SOFSTROY
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул."Метличина поляна", 15, ет. 2 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
4525 - ДРУГИ СПЕЦИАЛИЗИРАНИ СТРОИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ
Предмет на дейност
ПРОУЧВАНЕ, ПРОЕКТИРАНЕ, ИНЖЕНЕРИНГОВИ УСЛУГИ И ИЗГРАЖДАНЕ НА ЖИЛИЩА, ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ, ТЪРГОВСКИ И ПРОИЗВОДСТВЕНИ ОБЕКТИ ПО МОНОЛИТЕН, СГЛОБЯЕМ И СМЕСЕН СПОСОБ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ИЗГРА... ПРОУЧВАНЕ, ПРОЕКТИРАНЕ, ИНЖЕНЕРИНГОВИ УСЛУГИ И ИЗГРАЖДАНЕ НА ЖИЛИЩА, ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ, ТЪРГОВСКИ И ПРОИЗВОДСТВЕНИ ОБЕКТИ ПО МОНОЛИТЕН, СГЛОБЯЕМ И СМЕСЕН СПОСОБ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ИЗГРАЖДАНЕ НА ВСЯКАКЪВ ВИД ИНФРАСТРУКТУРНИ ОБЕКТИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО, СТРОИТЕЛСТВО И РЕМОНТ НА ПЪТИЩА ОТ ВСЯКА КАТЕГОРИЯ И АВТОМАГИСТРАЛИ, КАКТО И АЕРОПИСТИ, ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА ДЕЙНОСТ- ПОКУПКА И ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМА СОБСТВЕНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО НА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ, РАЗТВОРИ, МЕТАЛНИ ИЗДЕЛИЯ, СТОМАНОБЕТОНОВИ ЕЛЕМЕНТИ, ДОГРАМА И ДР. СТРОИТЕЛНО-ТЕХНОЛОГИЧНИ УСЛУГИ СЪС СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕХАНИЗАЦИЯ, ТРАНСПОРТНИ И СТРОИТЕЛНО-ТЕХНОЛОГИЧНИ УСЛУГИ СЪС СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕХАНИЗАЦИЯ, ТРАНСПОРТНИ И СПЕДИТОРСКИ УСЛУГИ, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ОБУЧЕНИЕ НА ИЗПЪЛНИТЕЛСКИ КАДРИ ЗА СТРОИТЕЛСТВО И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕПРОТИВОРЕЧАЩИ НА ЗАКОНА. прочети още скрии
Съвет на директорите
СВЕТЛОЗАР ИВАНОВ ЧОПЕВ (свързан с 11 фирми)
„БАЛТО-СЛАВИК ВЕНЧЪРС ЛИМИТИД”
"ЗАВОДСКИ СТРОЕЖИ" АД (свързан с 3 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
20,594,488 лева (20,594,488 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СОФСТРОЙ АД на латиница "SOFSTROY" с ЕИК/ПИК 000624576 е основана на 24 Януари 2008 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 20,594,488 лева.

Хронология

1989
Регистрация на фирмата

1997-06-30
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG000624576 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2008-05-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, Триадица, ул. МЕТЛИЧИНА ПОЛЯНА 15 ет.2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул."Метличина поляна", 15, ет. 2

2008-09-15
Промяна предмет на дейност
- ПРОУЧВАНЕ,ПРОЕКТИРАНЕ,ИНЖЕНЕРИНГОВИ УСЛУГИ И ИЗГРАЖДАНЕ НА ЖИЛИЩА,ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ,ТЪРГОВСКИ И ПРОИЗВОДСВЕНИ ОБЕКТИ ПО МОНОЛИТЕН,СГЛОБЯЕМ И СМЕСЕН СПОСОБ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА,ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА ДЕЙНОСТ - ПОКУПКА И ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМА СОБСТВЕНОСТ,ПРОИЗВОДСТВО НА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ,РАЗТВОРИ,МЕТАЛНИ ИЗДЕЛИЯ,СТОМАНОБЕТОНОВИ ЕЛЕМЕНТИ,ДОГРАМА И ДР.,СТРОИТЕЛНО-ТЕХНОЛОГИЧНИ УСЛУГИ СЪС СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕХАНИЗАЦИЯ,ТРАНСПОРТНИ И СПЕДИТОРСКИ УСЛУГИ,ВЪТРЕШНА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ,ОБУЧЕНИЕ НАИЗПЪЛНИТЕЛСКИ КАДРИ ЗА СТРОИТЕЛСТВО И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ,НЕПРОТИВОРЕЧАЩИ НА ЗАКОНА.
+ ПРОУЧВАНЕ, ПРОЕКТИРАНЕ, ИНЖЕНЕРИНГОВИ УСЛУГИ И ИЗГРАЖДАНЕ НА ЖИЛИЩА, ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ, ТЪРГОВСКИ И ПРОИЗВОДСТВЕНИ ОБЕКТИ ПО МОНОЛИТЕН, СГЛОБЯЕМ И СМЕСЕН СПОСОБ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ИЗГРАЖДАНЕ НА ВСЯКАКЪВ ВИД ИНФРАСТРУКТУРНИ ОБЕКТИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО, СТРОИТЕЛСТВО И РЕМОНТ НА ПЪТИЩА ОТ ВСЯКА КАТЕГОРИЯ И АВТОМАГИСТРАЛИ, КАКТО И АЕРОПИСТИ, ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА ДЕЙНОСТ- ПОКУПКА И ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМА СОБСТВЕНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО НА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ, РАЗТВОРИ, МЕТАЛНИ ИЗДЕЛИЯ, СТОМАНОБЕТОНОВИ ЕЛЕМЕНТИ, ДОГРАМА И ДР. СТРОИТЕЛНО-ТЕХНОЛОГИЧНИ УСЛУГИ СЪС СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕХАНИЗАЦИЯ, ТРАНСПОРТНИ И СТРОИТЕЛНО-ТЕХНОЛОГИЧНИ УСЛУГИ СЪС СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕХАНИЗАЦИЯ, ТРАНСПОРТНИ И СПЕДИТОРСКИ УСЛУГИ, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ОБУЧЕНИЕ НА ИЗПЪЛНИТЕЛСКИ КАДРИ ЗА СТРОИТЕЛСТВО И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕПРОТИВОРЕЧАЩИ НА ЗАКОНА.

2020-10-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул."Метличина поляна", 15, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул."Метличина поляна", 15, ет. 2

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма