Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АРКО ТАУЪРС АДСИЦ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175240206
Регистрация по ЗДДС
Да - BG175240206 от 2007-06-12 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
АРКО ТАУЪРС
Транслитерация
ARCO TOWERS
Правна форма
Акционерно дружество със специална инвестиционна цел (АДСИЦ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, КОНСТАНТИН ПЕТКАНОВ, 4 Виж на картата
Има 10 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
6523 - ДРУГО ФИНАНСОВО ПОСРЕДНИЧЕСТВО,НЕКЛАСИФИЦИРАНО ДРУГАВЕ,БЕЗ ЗАСТРАХОВАНЕ И ОСИГУРЯВАНЕ ЧРЕЗ САМОСТОЯТЕЛНИ ФОНДОВЕ.
Предмет на дейност
Набиране на средства чрез издаване на ценни книжа и покупка на недвижими имоти и вещни права върху недвижими имоти, включително, но не само терени за строителство, земи с перспектива за застрояв... Набиране на средства чрез издаване на ценни книжа и покупка на недвижими имоти и вещни права върху недвижими имоти, включително, но не само терени за строителство, земи с перспектива за застрояване, земеделски земи, гори, завършени или новоизграждани жилищни и/или индустриални, стопански и административни сгради или части от тях, прилежащите към тях парцели, терени, паркоместа и/или гаражи, както и оборудването и обзавеждането, необходими за въвеждането в последваща експлоатация на недвижими имоти, извършване на строежи и подобрения, с цел предоставянето им за управление, отдаване под наем, лизинг или аренда и/ или последващата им продажба прочети още скрии
Съвет на директорите
Александър Веселинов Димитров (свързан с 3 фирми)
Станислав Ненков Ананиев (свързан с 5 фирми)
ПЕЙО ИВАНОВ НИКОЛОВ (свързан с 16 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
682,500 лева (682,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АРКО ТАУЪРС АДСИЦ на латиница "ARCO TOWERS" с ЕИК/ПИК 175240206 е основана на 29 Януари 2008 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СИНГУЛАР", но на 9 Май 2008 година то бива сменено на сегашното "АРКО ТАУЪРС". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 682,500 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2007-06-12
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG175240206 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2008-02-13
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от АД на АДСИЦ

2008-05-09
Промяна наименование
Името се сменя от СИНГУЛАР на АРКО ТАУЪРС

2009-08-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, Лозенец, КОНСТАНТИН ПЕТКАНОВ, 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, КОНСТАНТИН ПЕТКАНОВ, 4

2022-07-06
Промяна предмет на дейност
- НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЧРЕЗ ИЗДАВАНЕ НА ЦЕННИ КНИЖА И ПОКУПКА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ВЕЩНИ ПРАВА ВЪРХУ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ,ИЗВЪРШВАНЕ НА СТРОЕЖИ И ПОДОБРЕНИЯ,С ЦЕЛ ПРЕДОСТАВЯНЕТО ИМ ЗА УПРАВЛЕНИЕ,ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ,ЛИЗИНГ ИЛИ АРЕНДА И/ИЛИ ПОСЛЕДВАЩАТА ИМ ПРОДАЖБА.
+ Набиране на средства чрез издаване на ценни книжа и покупка на недвижими имоти и вещни права върху недвижими имоти, включително, но не само терени за строителство, земи с перспектива за застрояване, земеделски земи, гори, завършени или новоизграждани жилищни и/или индустриални, стопански и административни сгради или части от тях, прилежащите към тях парцели, терени, паркоместа и/или гаражи, както и оборудването и обзавеждането, необходими за въвеждането в последваща експлоатация на недвижими имоти, извършване на строежи и подобрения, с цел предоставянето им за управление, отдаване под наем, лизинг или аренда и/ или последващата им продажба

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма