Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЦЕНТРАЛЕН КООПЕРАТИВЕН СЪЮЗ Кооперация

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
000696497
Регистрация по ЗДДС
Да - BG000696497 от 1994-07-31 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1990 година
Наименование
ЦЕНТРАЛЕН КООПЕРАТИВЕН СЪЮЗ
Правна форма
Кооперация (Кооперация)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, УЛ."Г.С. РАКОВСКИ", 99 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ; МЕЖДУНАРОДЕН И ВЪТРЕШЕН ТУРИЗЪМ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ И ПРЕРАБОТКА НА ЗЕМЕДЕЛСКА И ДРУГА ПРОДУКЦИЯ, ОБУЧЕНИЕ И КВАЛИФИКАЦИЯ, ОРГАНИЗИРАН... ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ; МЕЖДУНАРОДЕН И ВЪТРЕШЕН ТУРИЗЪМ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ И ПРЕРАБОТКА НА ЗЕМЕДЕЛСКА И ДРУГА ПРОДУКЦИЯ, ОБУЧЕНИЕ И КВАЛИФИКАЦИЯ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЧЕТОВОДНА ОТЧЕТНОСТ И СЪСТАВЯНЕ НА ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ, БАЛНЕОСАНАТОРИАЛНА, ЗАСТРАХОВАТЕЛНА, ПЕНСИОННО-ОСИГУРИТЕЛНА, ИЗДАТЕЛСКА И ВСЯКА ДРУГА НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА ДЕЙНОСТ. прочети още скрии
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЦЕНТРАЛЕН КООПЕРАТИВЕН СЪЮЗ Кооперация с ЕИК/ПИК 000696497 е основана на 6 Юни 2008 година с правна форма "Кооперация" или на кратко "Кооперация". Седалището на компанията се намира в гр. София.

Хронология

1990
Регистрация на фирмата

1994-07-31
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG000696497 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2008-08-13
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ВНОС, ИЗНОС, РЕЕКСПОРТ НА СТОКИ, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ХЛЯБ, ХЛЕБНИ И СЛАДКАРСКИ ИЗДЕЛИЯ, НА БЕЗАЛКОХОЛНИ, СПИРТНИ И ДРУГИ НАПИТКИ, РАКИЕИЗВАРЯВАНЕ, УСЛУГИ, МЕЖДУНАРОДЕН И ВЪТРЕШЕН ТУРИЗЪМ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ И ПРЕРАБОТКА НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ПРОЕКТАНТСКА, ЗАСТРАХОВАТЕЛНА, ПОСРЕДНИЧЕСКА, ПЕНСИОННО-ОСИГУРИТЕЛНА, БАЛНЕОСАНАТОРИАЛНА, ИНФОРМАЦИОННА И ИНЖЕНЕРИНГОВА ДЕЙНОСТ, ПОДГОТОВКА И ПОВИШАВАНЕ КВАЛИФИКАЦИЯТА НА КАДРИ В УЧЕБНИ ЗВЕНА, ВКЛЮЧИТЕЛНО КВАЛИФИКАЦИОННО И МОТИВАЦИОННО ОБУЧЕНИЕ С ЦЕЛ РЕАЛИЗИРАНЕ НА ПРИХОДИ, ПОДГОТОВКА И РЕАЛИЗАЦИЯ НА КАДРИ СЪС СРЕДНО И ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ В СЪЗАДАДЕНИ ОТ НЕГО ЧАСТНИ УЧИЛИЩА, ИЗДАТЕЛСКА И ПОЛИГРАФИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, СТРОИТЕЛНО-РЕМОНТНА ДЕЙНОСТ, РАЗРАБОТКА НА ТЕХНИЧЕСКА ДОКУМЕНТАЦИЯ, ОСИГУРЯВАНЕ НА СТАНДАРТИЗАЦИОННИ ДОКУМЕНТИ И ПОДПОМАГАНЕ НА ЧЛЕНОВЕТЕ СИ ПО СЕРТИФИКАЦИЯ И МЕТРОЛОГИЯ.
+ ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО; ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ; МЕЖДУНАРОДЕН И ВЪТРЕШЕН ТУРИЗЪМ; ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ И ПРЕРАБОТКА НА ЗЕМЕДЕЛСКА И ДРУГА ПРОДУКЦИЯ; ОБУЧЕНИЕ И КВАЛИФИКАЦИЯ; БАЛНЕОСАНАТОРИАЛНА, ЗАСТРАХОВАТЕЛНА, ПЕНСИОННО - ОСИГУРИТЕЛНА, ИЗДАТЕЛСКА И ВСЯКА ДРУГА НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА ДЕЙНОСТ.

2020-07-06
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО; ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ; МЕЖДУНАРОДЕН И ВЪТРЕШЕН ТУРИЗЪМ; ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ И ПРЕРАБОТКА НА ЗЕМЕДЕЛСКА И ДРУГА ПРОДУКЦИЯ; ОБУЧЕНИЕ И КВАЛИФИКАЦИЯ; БАЛНЕОСАНАТОРИАЛНА, ЗАСТРАХОВАТЕЛНА, ПЕНСИОННО - ОСИГУРИТЕЛНА, ИЗДАТЕЛСКА И ВСЯКА ДРУГА НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА ДЕЙНОСТ.
+ ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ; МЕЖДУНАРОДЕН И ВЪТРЕШЕН ТУРИЗЪМ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ И ПРЕРАБОТКА НА ЗЕМЕДЕЛСКА И ДРУГА ПРОДУКЦИЯ, ОБУЧЕНИЕ И КВАЛИФИКАЦИЯ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЧЕТОВОДНА ОТЧЕТНОСТ И СЪСТАВЯНЕ НА ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ, БАЛНЕОСАНАТОРИАЛНА, ЗАСТРАХОВАТЕЛНА, ПЕНСИОННО-ОСИГУРИТЕЛНА, ИЗДАТЕЛСКА И ВСЯКА ДРУГА НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА ДЕЙНОСТ.

2023-06-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, УЛ."Г..С РАКОВСКИ", 99
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, УЛ."Г.С. РАКОВСКИ", 99

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма