Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БИОМЕТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
030215845
Регистрация по ЗДДС
Да - BG030215845 от 1994-04-01 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1991 година
Наименование
БИОМЕТ
Транслитерация
BIOMET
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Бул. "Н.Й. ВАПЦАРОВ", 35, ет. 7 Виж на картата
Предмет на дейност
извършване на вътрешна и външнотърговска дейност; транспортна дейност; охранителна дейност; комисионнна дейност; представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната... извършване на вътрешна и външнотърговска дейност; транспортна дейност; охранителна дейност; комисионнна дейност; представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; дистрибуторска дейност; маркетинг и мениджмънт, както и всякаква друга дейност, позволена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАНЬО ГЕОРГИЕВ АЛЕКСИЕВ (свързан с 8 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВАНЬО ГЕОРГИЕВ АЛЕКСИЕВ (свързан с 8 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БИОМЕТ ЕООД на латиница "BIOMET" с ЕИК/ПИК 030215845 е основана на 7 Юни 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1991
Регистрация на фирмата

1994-04-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG030215845 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2011-04-26
Промяна предмет на дейност
- BЪHШHА И BЪTPEШHА TЪPГOBCKA ДEЙHOCТ С МЕТАЛИ /БЕЗ БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ /, МАШИНИ И СЪОРАЖЕНИЯ, КОМПЮТРИ, СИСТЕМИ И ВСЯКАКВИ ВИДОВЕ ХРАНИТЕЛНИ, БИТОВИ И ЛУКСОЗНИ СТОКИ, МАРКЕТИНГ И ИЗСЛЕДВАНЕ НА ВЪТРЕШНИ И ВЪНШНИ ПАЗАРИ, ИЗГРАЖДАНЕ И ОТКРИВАНЕ НА МАГАЗИНИ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И КОМИСИОННА ДЕЙНОСТ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА НА ЧУЖДЕСТРАННИ ФИРМИ ЗА СЪВМЕСТНА ДЕЙНОСТ, КОНСУЛТАНТСКИ И ПОСРЕДНИЧЕСКИ УСЛУГИ, БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, АВТОТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ С ЛЕКИ И ТЕЖКОТОВАРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА, ОТКРИВАНЕ НА ЛАБОРАТОРИИ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА СИМПОЗИУМИ, СРЕЩИ, КУРСОВЕ ЗА ИЗУЧАВАНЕ НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ И МЕНИНДЖМЪНТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ЗЪРНОПРОИЗВОДСТВО, ФУРАЖОПРОИЗВОДСТВО, ОВОЩАРСТВО, ТЪРГОВИЯ С ЕДЪР И ДРЕБЕН ДОБИТЪК, ДРУГИ ЖИВОТНИ И ПЧЕЛАРСТВО.
+ извършване на вътрешна и външнотърговска дейност; транспортна дейност; охранителна дейност; комисионнна дейност; представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; дистрибуторска дейност; маркетинг и мениджмънт, както и всякаква друга дейност, позволена от закона.

2013-03-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. " ВАСИЛ АПРИЛОВ ", 12
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Бул. "Н.Й. ВАПЦАРОВ", 35, ет. 7

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма