Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТОДОР ПАРАСКОВ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
101104960
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1994 година
Наименование
ТОДОР ПАРАСКОВ
Транслитерация
TODOR PARASKOV
Оборот
40,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Садово, ВТОРА, 2 Виж на картата
Предмет на дейност
търговия с всички видове стоки за бита, електроматериали, електроуреди, домакинска техника, галантерия, кинкалерия и парфюмерия;търговия с платове, тъкани, коприна, облекла, обувки, те... търговия с всички видове стоки за бита, електроматериали, електроуреди, домакинска техника, галантерия, кинкалерия и парфюмерия;търговия с платове, тъкани, коприна, облекла, обувки, текстил и трикотаж;търговия с всички видове хранителни стоки, търговска дейност с всички видове сескостопански стоки, сескостопанка техника, инвентар, резервни части, автомобилни гуми;търговия с всички видове брашно, хлебно и фуражно зърно;търговияс с цитрусови плодове;търговска дейност с видеотехника, аудио и видео касети;търговияс всички видове строителни материали;търговия с дървен материал по законноустаневиня ред;търговия с животни, птици, месо и месни произведения, млеко и млечни продукти, риба и рибни продукти;производство с цел продажба на безалкохолни напитки, натурални сокове, нектар и води;търговия с алкохолни напитки, вино, бира, цигари; извършване на всички видове ресторантьорска дейност и услуги; комисионна, консигнационна, складова и оказионна търговска дейност;посредничество и представителство на местни и чуждестранни лица;внос, износ, експорт и обменни операции; туристическа дейност; извършване на всички видове стоително-монтажни услуги и дейности; извършване на всички видове заваръчни, стругарски, дърводелски, автомонтьорски, автобояджийски и автотенекезжийски дейности и услуги; организиране и устрояване на забавни, електронни и развлекателни игри;търговия с всички видове препарати за растителна защита, торове за селското стопанство. прочети още скрии
Физически лица търговци
ТОДОР ВЛАДИМИРОВ ПАРАСКОВ (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 40,000 17.65% - -
2020 34,000 -17.07% - -
2019 41,000 0 -

Служители

Година
Служители
2021 1
2019 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТОДОР ПАРАСКОВ ЕТ на латиница "TODOR PARASKOV" с ЕИК/ПИК 101104960 е основана на 6 Октомври 2010 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в с. Садово.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 40,000 лв. което е с 18% повече от предходната 2020 година (34,000 лв.), а средният годишен ръст е 0%.

Хронология

1994
Регистрация на фирмата

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма