Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МИДАТАС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
101504901
Регистрация по ЗДДС
Да - BG101504901 от 2012-07-25 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
1999 година
Наименование
МИДАТАС
Транслитерация
"MIDATAS"LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, Стоимен Календерски, 9 Виж на картата
Предмет на дейност
сделки по производство, преработка, дистрибуция, продажба, внос и износ на промишлени и непромишлени стоки предназначени за битови и индустриални потребители; сделки по представителство и дист... сделки по производство, преработка, дистрибуция, продажба, внос и износ на промишлени и непромишлени стоки предназначени за битови и индустриални потребители; сделки по представителство и дистрибуция на стоки и услуги на български и чуждестранни компании; ресторантьорство и хотелиерство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЮЛИАН СТЕФАНОВ ВОЙНОВ (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: "ДЕСИЛЕНА-96"ЕООД 620,369.00 лв - 99.20% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЮЛИАН СТЕФАНОВ ВОЙНОВ 5,000.00 лв - 0.80% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЮЛИАН СТЕФАНОВ ВОЙНОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
625,369 лева (625,369 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МИДАТАС ЕООД на латиница ""MIDATAS"LTD" с ЕИК/ПИК 101504901 е основана на 19 Януари 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "РВИЛ-ГРУПОВА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА И ИЗВЪНБОЛНИЧНА СТОМАТОЛОГИЧНА ПОМОЩ", но на 29 Февруари 2012 година то бива сменено на сегашното "МИДАТАС". Седалището на компанията се намира в гр. Благоевград, а началният внесен капитал е в размер на 625,369 лева.

Хронология

1999
Регистрация на фирмата

2012-02-29
Промяна наименование
Името се сменя от РВИЛ-ГРУПОВА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА И ИЗВЪНБОЛНИЧНА СТОМАТОЛОГИЧНА ПОМОЩ на МИДАТАС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, АТАНАС ЛЮТВИЕВ, 23
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, Стоимен Календерски, 9
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- осъществяване на извънболнична помощ- диагностика, лечение и рехабилитация на болни; наблюдение на болни и застрашени от заболяване лица; профилактика на болести и ранно откриване на заболявания; консултации; експертиза за временна нетрудоспособност; наблюдаване, контролиране и полагане грижи за психическото и физическото развитие на лица до 18 години дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи и имунизации; издаване документи, свързани с дейността; насочване пациентите за консултативна и болнична помощ; предписване на лабораторни и други видове изследвания, предписване извършването на медицински дейности и манипулации под контрол и отговорност; предписване обема, вида домашни грижи и помощ за болни; предписване на лекарства, превързочни материали и медицински пособия; извършване лечение на болен в дома му, когато състоянието му налага това; хоспитализиране на пациентите в болница, когато лечебната цел не може да се постигне в амбулаторни условия или в дома на пациентите, мерки за укрепване и опазване на здравето, както и следните търговски сделки за нуждите на осъществяваните от медицинския център медицински услуги и за обслужване на пациентите; покупка на стоки или други вещи с цел да се продадат в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; сделки с интелектуална собственост, оказване на извънболнична специализирана стоматологична помощ; извършване на зъботехнически услуги /медико- техническа дейност/.
+ сделки по производство, преработка, дистрибуция, продажба, внос и износ на промишлени и непромишлени стоки предназначени за битови и индустриални потребители; сделки по представителство и дистрибуция на стоки и услуги на български и чуждестранни компании; ресторантьорство и хотелиерство.

2012-07-25
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG101504901 на основание друго от ЗДДС
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2012-08-01
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма