Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БЪЛГАРСКА КОРАБОРЕМОНТНА КОМПАНИЯ АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
103789349
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2002 година
Наименование
БЪЛГАРСКА КОРАБОРЕМОНТНА КОМПАНИЯ
Транслитерация
BALGARSKA KORABOREMONTNA KOМPANIQ
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, бл. 139, вх. 4, ет. 4 Виж на картата
Има 68 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Корабостроителна и кораборемонтна дейност; вътрешно- и външнотърговска дейност; корабно агентиране и брокераж, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни ли... Корабостроителна и кораборемонтна дейност; вътрешно- и външнотърговска дейност; корабно агентиране и брокераж, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни лица в страната и чужбина; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; покупка на ценни книги с цел да ги продаде; комисионни, спедиционни и сделки с интелектуална собственост; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг и всякакви други сделки, незабранени от закон или след придобиване на съответен лиценз, ако е необходим такъв. прочети още скрии
Съвет на директорите
АЛЕКСАНДЪР АЛЕКСИЕВ ДИМИТРОВ (свързан с 2 фирми)
ЛЮБОМИР АЛЕКСАНДРОВ ДИМИТРОВ (свързан с 4 фирми)
ПЛАМЕНКА СТРАХИЛОВА ИВАНОВА (свързан с 3 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
220,000 лева (220,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БЪЛГАРСКА КОРАБОРЕМОНТНА КОМПАНИЯ АД на латиница "BALGARSKA KORABOREMONTNA KOМPANIQ" с ЕИК/ПИК 103789349 е основана на 10 Януари 2011 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 220,000 лева.

Хронология

2002
Регистрация на фирмата

2012-02-06
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Аспарухово, ул. ОРЕЛ, 14
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, бл. 139, вх. 4, ет. 4
Промяна предмет на дейност
- УЧACTИE B УЧPEДЯBAHETO HA CЪBMECTHO ДPУЖECTBO C "ПAPAXOДCTBO БЪPГAPCKИ MOPCKИ ФЛOT" AД CЪГЛACHO ПPEДЛOЖEHИЯTA OT MИHИCTEPCTBOTO HA TPAHCПOPTA И CЪOБЩEHИЯTA CXEMA, C ЦEЛ ПPИДOБИBAHE HA AKTИBИTE HA "BAPHEHCKA KOPAБOCTPOИTEЛHИЦA" EAД, ЗAKУПEHИ ПO - PAHO OT ПAPAXOДCTBOTO; KOPAБOCTPOИTEЛHA И KOPAБOPEMOHTHA ДEЙHOCT; BЪTPEШHO И BЪHШHA TЪPГOBCKA ДEЙHOCT; TPAHCПOPT НA ПЪTHИЦИ И TOBAPИ B CTPAHATA И ЧУЖБИHA; KOPAБHO AГEHTИPAHE И БPOKEPAЖ; TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO, ПOCPEДHИЧECTBO И AГEHCTBO HA БЪЛГAPCKИ И ЧУЖДECTPAHHИ ЛИЦA B CTPAHATA И ЧУЖБИHA.
+ Корабостроителна и кораборемонтна дейност; вътрешно- и външнотърговска дейност; корабно агентиране и брокераж, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни лица в страната и чужбина; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; покупка на ценни книги с цел да ги продаде; комисионни, спедиционни и сделки с интелектуална собственост; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг и всякакви други сделки, незабранени от закон или след придобиване на съответен лиценз, ако е необходим такъв.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма