Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АРИНА ЕКО ФРУТ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
103894040
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2004 година
Наименование
АРИНА ЕКО ФРУТ
Транслитерация
ARINA EKO FRUT
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Дългопол Виж на картата
Има 524 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Осъществяване на биологично земеделие, производство на селскостопанска продукция, животновъдство, селски, ваканционен, спа и екотуризъм, туроператорска дейност, строително-монтажна и про... Осъществяване на биологично земеделие, производство на селскостопанска продукция, животновъдство, селски, ваканционен, спа и екотуризъм, туроператорска дейност, строително-монтажна и проектантска дейност; покупко-продажба на недвижими имоти, посредничество при сделки с недвижими имоти, консултантска дейност; строеж и обзавеждане на недвижими имоти, осъществяване на комплексен строителен инженеринг и инвеститорска дейност, добив, производство и търговия със строителни материали, строителство, ремонт и поддръжка на сгради и съоръжения, производство, покупка и продажба на дребно или на едро на стоки в първоначален или преработен вид, складова, транспортна и спедиционна дейност на стоки, включително и на нефтопродукти, търговско представителство и посредничество, образователни, квалификационни и преквалификационни курсове. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГИНКА АТАНАСОВА ПЕТКОВА (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЕЛ КОМЕРС АГРО 4,900.00 лв - 98.00% дял (свързан с 6 фирми)
Съдружник: ГИНКА АТАНАСОВА ПЕТКОВА 100.00 лв - 2.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЕДУАРД ЛАНДЕР (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АРИНА ЕКО ФРУТ ООД на латиница "ARINA EKO FRUT" с ЕИК/ПИК 103894040 е основана на 19 Март 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕД. ЛАНДЕР", но на 19 Март 2009 година то бива сменено на сегашното "АРИНА ЕКО ФРУТ". Седалището на компанията се намира в гр. Дългопол, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2004
Регистрация на фирмата

2009-03-19
Промяна наименование
Името се сменя от ЕД. ЛАНДЕР на АРИНА ЕКО ФРУТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Владислав Варненчик, бл. 223, вх. 4, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Дългопол, ул. Георги Димитров, 139
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Вътрешно и външнотърговска дейност; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина; комисионна, консултантска, маркетингова, лизингова и информационна дейност и услуги; строително предприемачество; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, рекламна дейност; транспортни услуги; сделки с интелектуална собственост; хотелиерство, ресторантьорство и туроператорска дейност - след получаване на лиценз.
+ Осъществяване на биологично земеделие, производство на селскостопанска продукция, животновъдство, селски, ваканционен, спа и екотуризъм, туроператорска дейност, строително-монтажна и проектантска дейност; покупко-продажба на недвижими имоти, посредничество при сделки с недвижими имоти, консултантска дейност; строеж и обзавеждане на недвижими имоти, осъществяване на комплексен строителен инженеринг и инвеститорска дейност, добив, производство и търговия със строителни материали, строителство, ремонт и поддръжка на сгради и съоръжения, производство, покупка и продажба на дребно или на едро на стоки в първоначален или преработен вид, складова, транспортна и спедиционна дейност на стоки, включително и на нефтопродукти, търговско представителство и посредничество, образователни, квалификационни и преквалификационни курсове.

2011-05-05
Промяна съдружници
- АРИНА ПЛОД АД - 4900 лв - 98.00% дял
- ГИНКА АТАНАСОВА ПЕТКОВА - 100 лв - 2.00% дял
+ ГИНКА АТАНАСОВА ПЕТКОВА - 100 лв - 2.00% дял
+ ЕЛ КОМЕРС АГРО - 4900 лв - 98.00% дял

2012-11-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Дългопол, ул. Георги Димитров, 139
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Дългопол

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма