Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПМЕ - 999 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
104108106
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1999 година
Наименование
ПМЕ - 999
Транслитерация
PME-999
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, ЗОНА Г, ., бл. 34, вх. Б, ет. 8 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговия на едро и дребно с хранителни стоки; търгов... Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговия на едро и дребно с хранителни стоки; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина; менителници, записи на заповеди и чекове; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерство, туристически, информационни, програмни, иимпресарски или други услуги; бартерни и лизингови сделки; транспорт, реекспорт; ноу-хау и лицензии, ресторантьорство; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, учacтиe в пpивaтизaциятa нa „ПМЕ” ООД гр. Велико Търново, пo cмиcълa нa чл. 25, aл. 3 от ЗППДOБП, както и всички други дейности, незабранени от закона или друг нормативен акт. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНТОАНЕТА МИНЧЕВА АЛЕКСАНДРОВА-ГЕОРГИЕВА (свързан с 7 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: АНТОАНЕТА МИНЧЕВА АЛЕКСАНДРОВА 1,150.00 лв - 23.00% дял (свързан с 7 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МИНЧО АЛЕКСАНДРОВ АЛЕКСАНДРОВ 3,850.00 лв - 77.00% дял (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АНТОАНЕТА МИНЧЕВА АЛЕКСАНДРОВА-ГЕОРГИЕВА (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПМЕ - 999 ЕООД на латиница "PME-999" с ЕИК/ПИК 104108106 е основана на 22 Юни 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1999
Регистрация на фирмата

2011-06-21
Промяна съдружници

2012-08-29
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, ЗОНА Г, ., бл. 34, вх. Б, ет. 8
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- УЧACTИE B ПPИBATИЗAЦИЯTA HA ПME ,EOOД - ГP.BEЛИKO TЬPHOBO, ПO CMИCЬЛA HA ЧЛ.25, AЛ.3 ЗППДOБП.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговия на едро и дребно с хранителни стоки; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина; менителници, записи на заповеди и чекове; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерство, туристически, информационни, програмни, иимпресарски или други услуги; бартерни и лизингови сделки; транспорт, реекспорт; ноу-хау и лицензии, ресторантьорство; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, учacтиe в пpивaтизaциятa нa „ПМЕ” ООД гр. Велико Търново, пo cмиcълa нa чл. 25, aл. 3 от ЗППДOБП, както и всички други дейности, незабранени от закона или друг нормативен акт.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма