Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БУЛЛЕКОСИСТЕМИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
107591457
Регистрация по ЗДДС
Да - BG107591457 от 2008-04-25 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
БУЛЛЕКОСИСТЕМИ
Транслитерация
BULLECOSYSTEMS Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. "Овче поле", 122 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Разработване и управление на проекти, обучение, селско стопанство, вътрешна и външна търговия, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид;... Разработване и управление на проекти, обучение, селско стопанство, вътрешна и външна търговия, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем, лизинг, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕВГЕНИ ЛОЗАНОВ БОРИСОВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЕВГЕНИ ЛОЗАНОВ БОРИСОВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БУЛЛЕКОСИСТЕМИ ЕООД на латиница "BULLECOSYSTEMS Ltd" с ЕИК/ПИК 107591457 е основана на 31 Август 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2008-04-25
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG107591457 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2010-08-31
Промяна предмет на дейност
- Разработване и управление на проекти, обучение, селско стопанство, вътрешна и външна търговия, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг; други дейности и услуги, незабранени от закона, съгласно изискванията на действащото законодателство.
+ Разработване и управление на проекти, обучение, селско стопанство, вътрешна и външна търговия, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем, лизинг, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

2011-08-24
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Трявна, ул. АНГЕЛ КЪНЧЕВ, 51
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. "Овче поле", 122

2016-02-25
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма