Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФИ ХЕЛТ ЗАСТРАХОВАНЕ АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200103397
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200103397 от 2013-10-01 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
April 29, 2008 17:35
Наименование
ФИ ХЕЛТ ЗАСТРАХОВАНЕ
Транслитерация
Fi Health Insurance AD
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул. Проф. Александър Фол, 2, вх. Б Виж на картата
Има 48 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Предметът на дейност на Дружеството е извършване на застрахователна дейност. Дружеството извършва следните видове застраховки, съгласно Приложение 1, раздел ІІ от Кодекса за застраховане: застрахо... Предметът на дейност на Дружеството е извършване на застрахователна дейност. Дружеството извършва следните видове застраховки, съгласно Приложение 1, раздел ІІ от Кодекса за застраховане: застраховка „Заболяване”, застраховка „Злополука" и застраховка по т.16 "Разни финансови загуби" от Приложение 1, раздел II, буква "А" от Кодекса на застраховане. Не се допуска извършването на друга търговска дейност от Дружеството. прочети още скрии
Съвет на директорите
ЕВГЕНИ КРЪСТЕВ ЛУКАНОВ (свързан с 7 фирми)
НИКОЛА ХРИСТОВ БАКАЛОВ (свързан с 6 фирми)
Милена Христова Касапова (свързан с 5 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
5,000,000 лева (5,000,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФИ ХЕЛТ ЗАСТРАХОВАНЕ АД на латиница "Fi Health Insurance AD" с ЕИК/ПИК 200103397 е основана на 29 Април 2008 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНА КАСА ПРАЙМ ХЕЛТ", но на 28 Юни 2013 година то бива сменено на сегашното "ФИ ХЕЛТ ЗАСТРАХОВАНЕ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000,000 лева.

Хронология

2008-04-29
Регистрация на фирмата

2010-04-29
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, Ф.Ж.КЮРИ, 16, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, Ф.Ж.КЮРИ, 16, ет. 1

2010-10-08
Промяна наименование
Името се сменя от ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНА КАСА ПРАЙМ ХЕЛТ на ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНА КАСА ФИ ХЕЛТ
Промяна предмет на дейност
- ИЗВЪРШВАНЕ НА ДОБРОВОЛНО ЗДРАВНО ОСИГУРЯВАНЕ ПОСРЕДСВОМ ИЗВЪРШВАНЕ НА ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ ПО ДОБРОВОЛНО ЗДРАВНО ОСИГУРЯВАНЕ В СЛЕДНИТЕ ПАКЕТИ ОТ ДЕЙНОСТИ ЗА:ПОДОБРЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО И ПРЕДПАЗВАНЕ ОТ ЗАБОЛЯВАНЕ; ИЗВЪНБОЛНИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ; БОЛНИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ; УСЛУГИ СВЪРЗАНИ С БИТОВИ И ДРУГИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ И ВЪСТАНОВЯВАНЕ НА РАЗХОДИ.
+ Дейност по доброволно здравно осигуряване, както и управление на активите на Дружеството, включително, но не само: придобиване, управление и продажба на участия в други търговски дружества, придобиване и продажба на права върху интелектуална собственост, неджижими имоти и др.

2013-06-28
Промяна наименование
Името се сменя от ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНА КАСА ФИ ХЕЛТ на ФИ ХЕЛТ ЗАСТРАХОВАНЕ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, Ф.Ж.КЮРИ, 16, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул. Проф. Александър Фол, 2, вх. Б
Промяна предмет на дейност
- Дейност по доброволно здравно осигуряване, както и управление на активите на Дружеството, включително, но не само: придобиване, управление и продажба на участия в други търговски дружества, придобиване и продажба на права върху интелектуална собственост, неджижими имоти и др.
+ Предметът на дейност на Дружеството е извършване на застрахователна дейност. Дружеството извършва следните видове застраховки, съгласно Приложение 1, раздел ІІ от Кодекса за застраховане: застраховка „Заболяване” и застраховка „Злополука. Не се допуска извършването на друга търговска дейност от Дружеството.

2013-10-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200103397 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2019-07-03
Промяна предмет на дейност
- Предметът на дейност на Дружеството е извършване на застрахователна дейност. Дружеството извършва следните видове застраховки, съгласно Приложение 1, раздел ІІ от Кодекса за застраховане: застраховка „Заболяване” и застраховка „Злополука. Не се допуска извършването на друга търговска дейност от Дружеството.
+ Предметът на дейност на Дружеството е извършване на застрахователна дейност. Дружеството извършва следните видове застраховки, съгласно Приложение 1, раздел ІІ от Кодекса за застраховане: застраховка „Заболяване”, застраховка „Злополука" и застраховка по т.16 "Разни финансови загуби" от Приложение 1, раздел II, буква "А" от Кодекса на застраховане. Не се допуска извършването на друга търговска дейност от Дружеството.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма