Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РД ИНВЕСТ ЕАД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
108551177
Регистрация по ЗДДС
Да - BG108551177 от 2004-07-28 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2002 година
Наименование
РД ИНВЕСТ
Транслитерация
RD INVEST
Правна форма
Еднолично акционерно дружество (ЕАД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Кърджали, бл. 62, вх. Д, ет. 6 Виж на картата
Има 38 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Участие в търговски дружества, търговия на едро и дребно в страната и в чужбина, ресторантьорство и хотелиерство, търговско представителство на български и чужди търговци, вътрешен и междунаро... Участие в търговски дружества, търговия на едро и дребно в страната и в чужбина, ресторантьорство и хотелиерство, търговско представителство на български и чужди търговци, вътрешен и международен туризъм, услуги за населението от вскякакъв вид, оргонизиране на шоу програми, ритуали, спортни и забавни развлечения, производство и реализация на промишлена и хранителна продукция и отдаване под наем на дълготрайни материални активи и всякакъв други вид дейност незабранена със закон. прочети още скрии
Съвет на директорите
Халил Хасан Мехмед (свързан с 2 фирми)
МУСТАФА МЕХМЕДЕМИН МУСТАФА (свързан с 1 фирма)
ЕНВЕР РЕДЖЕБ ХАСАН (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
ЕНВЕР РЕДЖЕБ ХАСАН (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РД ИНВЕСТ ЕАД на латиница "RD INVEST" с ЕИК/ПИК 108551177 е основана на 21 Януари 2010 година с правна форма "Еднолично акционерно дружество" или на кратко "ЕАД". Седалището на компанията се намира в гр. Кърджали, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Хронология

2002
Регистрация на фирмата

2004-07-28
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG108551177 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2012-08-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Жинзифово, ул. МЛАДОСТ, 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Кърджали, бл. 62, вх. Д, ет. 6
Промяна предмет на дейност
- Участие в търговски дружества, търговия на едро и дребно в страната и в чужбина, ресторантьорство и хотелиерство, търговско представителство на български и чужди търговци, вътрешен и международен туризъм, услуги за населението от вскякакъв вид, оргонизиране на шоу програми, ритуали, спортни и забавни развлечения, производство и реализация на промишлена и хранителна продукция и отдаване под наем на дълготрайни материални активи и всякакъв други вид дейност незабранена със закон.
+ Участие в търговски дружества, търговия на едро и дребно в страната и в чужбина, ресторантьорство и хотелиерство, търговско представителство на български и чужди търговци, вътрешен и международен туризъм, услуги за населението от вскякакъв вид, оргонизиране на шоу програми, ритуали, спортни и забавни развлечения, производство и реализация на промишлена и хранителна продукция и отдаване под наем на дълготрайни материални активи и всякакъв други вид дейност незабранена със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма