Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

"ЧЕЛИНИ" ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
108565700
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2004 година
Наименование
"ЧЕЛИНИ"
Транслитерация
"CHELINI"Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Кърджали, Самуил, 7, вх. А, ет. 1 Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи, с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; Добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни; Производство на стоки; Търг... Покупка на стоки или други вещи, с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; Добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни; Производство на стоки; Търговско представителство на чуждестранни и местни физически и юридически лица; Посредническа, комисионна, консултантска, спедиторска и транспортна дейност; Сделки с интелектуална собственост; Внос, износ, реекспорт; Хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги и всякакви други дейности и услуги, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ НИКОЛОВ РИГОВ (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: КОСТАДИН ГЕОРГИЕВ КОСТОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ГЕОРГИ НИКОЛОВ РИГОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ НИКОЛОВ РИГОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма "ЧЕЛИНИ" ЕООД на латиница ""CHELINI"Ltd." с ЕИК/ПИК 108565700 е основана на 8 Юли 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Кърджали, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2004
Регистрация на фирмата

2011-07-08
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Кърджали, Генерал Чернозубов, 39
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Кърджали, Самуил, 7, вх. А, ет. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи, с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; Добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни; Производство на стоки; Търговско представителство на чуждестранни и местни физически и юридически лица; Посредническа, комисионна, консултантска, спедиторска и транспортна дейност; Сделки с интелектуална собственост; Внос, износ, реекспорт, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги и всякакви други дейности, незабранени от закона.
+ Покупка на стоки или други вещи, с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; Добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни; Производство на стоки; Търговско представителство на чуждестранни и местни физически и юридически лица; Посредническа, комисионна, консултантска, спедиторска и транспортна дейност; Сделки с интелектуална собственост; Внос, износ, реекспорт; Хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги и всякакви други дейности и услуги, незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма