Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АТИС ФЛООР ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
108612801
Регистрация по ЗДДС
Да - BG108612801 от 2016-09-30 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
АТИС ФЛООР
Транслитерация
ATIS FLOOR-Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Кърджали, ул. Алеко Константинов, 10 Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, всякакъв вид търговска дейност в страната и чужбина, ... покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, всякакъв вид търговска дейност в страната и чужбина, внос и износ на всякакъв вид стоки, незабранени със закон, извършване на всякакъв вид услуги, вкл. в областта на туризма у нас и в чужбина, ресторантьорство, реклама, както и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЮЛБИЕ ХИЛМИ МЕСТАН (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: РОЗА ЗДРАВКОВА НИКОЛОВА 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: НИКОЛИНА МИТКОВА АРАБАДЖИЕВА 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ГЮЛБИЕ ХИЛМИ МЕСТАН (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АТИС ФЛООР ЕООД на латиница "ATIS FLOOR-Ltd" с ЕИК/ПИК 108612801 е основана на 8 Септември 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "НИКОЛОВ-74", но на 14 Януари 2016 година то бива сменено на сегашното "АТИС ФЛООР". Седалището на компанията се намира в гр. Кърджали, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2005
Регистрация на фирмата

2016-01-14
Промяна наименование
Името се сменя от НИКОЛОВ-74 на АТИС ФЛООР
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Кърджали, ул. ПИРИН, 8, вх. А, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Кърджали, ул. Алеко Константинов, 10
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2016-09-30
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG108612801 на основание друго от ЗДДС

2018-01-02
Промяна предмет на дейност
- ПPOИЗBOДCTBO И ПPOДAЖБA HA MEБEЛИ; EKCПOPT; ИMПOPT; PEEKCПOPT; TЪPГOBИЯ C ПETPOЛHИ ПPOДУKTИ; ИЗГOTBЯHE HA ИHBECTИЦИOHHИ ПPOГPAMИ И TЯXHOTO ФИHAHCИPAHE; ПPOИЗBOДCTBO HA CTOKИ C ЦEЛ ПPOДAЖБA; KOMИCИOHHИ, CПEДИЦИOHHИ И ПPEBOЗHИ CДEЛKИ B CTPAHATA И B ЧУЖБИHA; CKЛAДOBИ CДEЛKИ И CДEЛKИ ПO CTOKOB KOHTPOЛ; ЛИЗИHГ; TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO И ПOCPEДHИЧECTBO; BAЛУTHИ CДEЛKИ; ПOПЪЛBAHE HA MИTHИЧECKИ ДOKУMEHTИ; KOHCУЛTAЦИИ ЗA BHOC И ИЗHOC; KOHCУЛTAHTCKA И ПOCPEДHИЧECKA ДEЙHOCT BЪB BPЪЗKA C ПOKУПKO-ПPOДAЖБA, CTPOEЖ ИЛИ OБЗABEЖДAHE HA HEДBИЖИMИ ИMOTИ И BCИЧKИ ДPУГИ ДEЙHOCTИ, HEЗAБPAHEHИ CЪC ЗAKOH.
+ покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, всякакъв вид търговска дейност в страната и чужбина, внос и износ на всякакъв вид стоки, незабранени със закон, извършване на всякакъв вид услуги, вкл. в областта на туризма у нас и в чужбина, ресторантьорство, реклама, както и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма