Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВИЛИЧ ПРОПЪРТИ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
108687686
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
ВИЛИЧ ПРОПЪРТИ
Транслитерация
VILLAGE PROPERTY
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Главатарци Виж на картата
Има 11 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Обработка, производство и търговия със земеделска и селско-стопанска продукция, аренда на земеделска земя, внос, износ и търговия със земеделски и промишлени стоки, включително и стоки собст... Обработка, производство и търговия със земеделска и селско-стопанска продукция, аренда на земеделска земя, внос, износ и търговия със земеделски и промишлени стоки, включително и стоки собствено производство; търговия на дребно и едро с всички стоки позволени от закона, както у нас така и в чужбина; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; външнотърговски сделки; складови, комисионни, спедиционни и превозни сделки /след лиценз/; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг, както и всички други дейности, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ФИЛИП СТЕФАНОВ СТЕФАНОВ (свързан с 2 фирми)
Управител: ВАЛЕРИ ФИЛИПОВ СТЕФАНОВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ВАЛЕРИ ФИЛИПОВ СТЕФАНОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ФИЛИП СТЕФАНОВ СТЕФАНОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВИЛИЧ ПРОПЪРТИ ООД на латиница "VILLAGE PROPERTY" с ЕИК/ПИК 108687686 е основана на 29 Февруари 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в с. Главатарци, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2011-05-25

2023-03-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Кърджали, ул. ГЕНЕРАЛ ДЕЛОВ, 1
+ БЪЛГАРИЯ, с. Главатарци
Промяна съдружници
+ ФИЛИП СТЕФАНОВ СТЕФАНОВ - 2500 лв - 50.00% дял
+ ВАЛЕРИ ФИЛИПОВ СТЕФАНОВ - 2500 лв - 50.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Търговска дейност, внос-износ, посредническа и консултантска дейност, дистрибуция и спедиция, строителна дейност,както и всяка друга дейност, за която няма забрана със закон.
+ Обработка, производство и търговия със земеделска и селско-стопанска продукция, аренда на земеделска земя, внос, износ и търговия със земеделски и промишлени стоки, включително и стоки собствено производство; търговия на дребно и едро с всички стоки позволени от закона, както у нас така и в чужбина; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; външнотърговски сделки; складови, комисионни, спедиционни и превозни сделки /след лиценз/; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг, както и всички други дейности, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма